Steam level atlama

Berat Yuca

Hectopat
Katılım
25 Ekim 2020
Mesajlar
75
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ekran Kartı: Palit RTX 3060 Dual | İşlemci: AMD Ryzen 5 5500 | Anakart: Asus PRIME B450M-K II | RAM: Crucial Ballistix 16 GB (2x8) 3200MHz DDR4 CL16 | Depolama: Kingston SNV2S/500G 500GB SSD M.2 NVMe 3500/2100 | Kasa: Aigo DarkFlash Leo ATX 650W 80+Bronze
Cinsiyet
Erkek
Ben Steam'de 12 levelım ve seviyemi yükseltmek istiyorum. Level atlamanın kolay, ucuz ve güvenilir olmasını istiyorum bunun için tavsiyeleriniz nelerdir? Çevremde ki insanlar bot kullanmayı önerdiler ama botlara hesabım banlanır diye bot kullanmaktan korkuyorum. Bot kullanmak riskli midir? Siz ne öneriyorsunuz?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bottan kasıtları takas botudur. Anahtar ve cevher karşılığında kart destesi veriyor belirli miktarda.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı