Steam mi, Epic Games mi?

784386

Centipat
Merhaba. Son zamanlarda Steam'i çok tutmuyorum dolar nedeniyle. Çok pahalı ve dolar üzerinden olunca can sıkıyor. Daha önce Steam'den oyunda almadım bir tek CS oynuyorum. Steam'den oyun mu alayım, yoksa Epic Games'ten devam mı edeyim? Epic'ten Detroit, Mafia, Outlast, Arkham Knight harici tüm Arkham oyunlarını almıştım. Steam hesap seviyesi için oyun almalı mıyım değer mi?

Merhaba. Son zamanlarda Steam'i çok tutmuyorum dolar nedeniyle. Çok pahalı ve dolar üzerinden olunca can sıkıyor. Daha önce Steam'den oyunda almadım bir tek CS oynuyorum. Steam'den oyun mu alayım, yoksa Epic Games'ten devam mı edeyim? Epic'ten Detroit, Mafia, Outlast, Arkham Knight harici tüm Arkham oyunlarını almıştım. Steam hesap seviyesi için oyun alınır mı? Değer mi?

Durumunuz varsa Steam yoksa Epic Games.

Merhaba. Son zamanlarda Steam'i çok tutmuyorum dolar nedeniyle. Çok pahalı ve dolar üzerinden olunca can sıkıyor. Daha önce Steam'den oyunda almadım bir tek CS oynuyorum. Steam'den oyun mu alayım, yoksa Epic Games'ten devam mı edeyim? Epic'ten Detroit, Mafia, Outlast, Arkham Knight harici tüm Arkham oyunlarını almıştım. Steam hesap seviyesi için oyun alınır mı? Değer mi?

Steam'de 100 tane oyunum var onları oynuyorum illa 3A oyun alacaksam paylaşımlı hesap alıyorum işime geliyor Steam'den en son 9 dolara Texas chain sawman almıştım daha da almadım.

Sizin tercihiniz. Platform olarak Steam daha ön planda bence. Özellikleri tercih edilmesi için yeterli. Fakat Epic Games'te oyun oynamak, almak için kötü bir platform değil.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı