2 bedava oyun verdi diye yılların emektarının hakkını yiyemem nankörlük olur. Epic kütüphane, arayüz veya profil özelleştirme gibi hiç bir şeyi yok. Steam adamdır.
Ailem tarafından anlamsızca para yatırmama verilmeyen izin ve tek oyun kaynağım Epic Games diyebileceğim için Epic Games. Para yatırmama izin vermemesine anlam veremememin sebebi yaklaşık 500TL gibi bir para biriktirdim bayramda ve harçlığımla ama istediğim gibi harcayamıyorum. Bursum var harcayamıyorum. Durumumuz kötü desem değil ortalamanın üstü anlamadım gitti.
Gereksiz değil aslında, eğer keyif ve zevk alacaksan hiçbir şey gereksiz değildir. Zevk için harcanan para asla pişman etmez, keşke harcamasaydım demezsin.Aynı durumdan muzdaribim.Ama gereksiz olduğunu düşündükleri için iyiliğimizi istiyorlar. Bundan da eminim.
Aynı durumdan muzdaribim.ama gereksiz olduğunu düşündükleri için iyiliğimizi istiyorlar. Bundan da eminim.
Biraz da harcadığımız paranın elde tutulabilir bir şey olması gerekiyor ailelerin gözünde.Gereksiz değil aslında, eğer keyif ve zevk alacaksan hiçbir şey gereksiz değildir. Zevk için harcanan para asla pişman etmez, keşke harcamasaydım demezsin.
Gereksiz değil aslında, eğer keyif ve zevk alacaksan hiçbir şey gereksiz değildir. Zevk için harcanan para asla pişman etmez, keşke harcamasaydım demezsin.
Epic Games daha bebek durumunda. Steam ise yaşlı...
Ancak Epic Games birçok şey eklemeli ki Steam'i zorlasın.
Oyun sayısı, atölye, pazar vb. olarak Steam çok önde.
Epic Games bu açığı şimdilik bedava oyun vererek dolduruyor bence![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.