Epic Games Launcher'ın arayüzü kullanışsız değil. Kullanışsız olması için arayüz denebilecek bir şeye ihtiyacı var.
Zaten arkadaş indirimleri sormamış. Genel olarak karşılaştırma yapmış. Pahalı birkaç oyunu ücretsiz verdi diye epic games demeyeceğim ben. Eğer siz epic games derseniz orası beni ilgilendirmez orası sizin kararınız. Ama bence steam daha iyi. Gerek oyun adedi olsun gerek sunduğu içerik.Epic'in indirimleri Steam ile kıyaslanmaz.
İndirim olsa bile marketinde bir avuç anca oyun var. 60 TL'lik kupon ubisoft'un 3-4 oyununda işe yarıyor sadece.
Olabilir, diğer oyunlar Steam ile alınabilir. Ama Epic kütüphanesindeki oyunlar için güzel indirimler sunuyor. Zaten oyun sayısı ileride illaki artıcak.Zaten arkadaş indirimleri sormamış. Genel olarak karşılaştırma yapmış. Pahalı birkaç oyunu ücretsiz verdi diye epic games demeyeceğim ben. Eğer siz epic games derseniz orası beni ilgilendirmez orası sizin kararınız. Ama bence steam daha iyi. Gerek oyun adedi olsun gerek sunduğu içerik.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.