Steam'dan artık oyun alınır mı?

Steam Vs Epic Games


  • Oy verenlerin toplamı
    107
  • Anket kapandı .
Epic Games böyle kullanıcı kazanmaya çalışıyor bu indirimleri sadece Epic Games yapmıyor zamanında Steam'de büyük indirimler yaptı GTA V bedava oldu diye Epic Games en iyisi Steam çöp demeyin.
 
Benim gibi oyunları tek kütüphanede görmek isteyen, arkadaşlarıyla başarımları kıyaslamak isteyenler için üzücü ama EG'in de kampanyaları sağlam. AC Origins'i sırf arkadaşlarla aynı platform olsun diye 67TL'ye Steam'den aldım, şu an AC Odysey'i 28TL'ye EG'den alabiliyorum. Steam'de en fazla 88TL'ye düşüyor. EG'nin sosyal medya olayını geliştirmesi lazım. Sadece chat var uygulamada şu an.
 
Epic'in izlediği model piyasada yer etmek için iyi ama sürdürülebilir bir şey değil. Babasının hayrına sonsuza kadar beleş oyun dağıtacağını düşünen varsa tatlı rüyalar. Bir de Epic'ten oyun alınca doğru düzgün hizmet bile alamıyorsun, oyun yedeğini alma yok, cloud save yok, remote play yok, oyun içi arayüz yok, FPS sayacı yok. Yok oğlu yok anasını satayım. Launcher ile açılan korsan oyun gibi bir şey yani Epic'ten oyun oynamak. He bu arada, Launcher da ayrı bir konu. Rezalet yavaş çalışıyor.
 
İşte rekabet budur arkadaşlar. Epic gamesle, steam arasındaki rekabetten biz faydalanıyoruz sonuçta kazanan vatandaş oluyor. Epic gamese karşı steamde daha kaliteli bişeyler yapsın, sonra yine epic games bir hamle yapsın araya başka firmalarda girsin böyle böyle vatandaşa olabildiğince düşük maliyette kaliteli işler sunabilsinler.
 
Uyarı! Bu konu 4 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı