Steam'de dolandırılınca ne yapılmalı?

Ya hesabı almak çok zor olmasa gerek? Daha önce yaptım, öncelikle sakin ol Steam desteğe bunu yaz ve onlar senden bilgi isteyecek. Bilgileri ver bir soruyu bile doğru cevaplasan hesabı kilitliyorlar. Hesabını da nah siler tabiri caizse. Sen hemen önce hesabı kilitlet.

Kardeşim elim ayağım titriyor 1Kdan fazla yatırdım.
Ya hesabı almak çok zor olmasa gerek? Daha önce yaptım, öncelikle sakin ol Steam desteğe bunu yaz ve onlar senden bilgi isteyecek. Bilgileri ver bir soruyu bile doğru cevaplasan hesabı kilitliyorlar. Hesabını da nah siler tabiri caizse. Sen hemen önce hesabı kilitlet.

Şu an hesap kilitli zaten öyle gösteriyor.

Herşey de ilk kural sakin olmaktır. Steam desteğin cevabını bekleyin ve sordukları herşeyi cevaplamaya çalışın.

Şu an hesap kilitli zaten öyle gösteriyor.
1631561019879.png

Ayrıca kilitlendiyse hesap üsttkeki arkadaşın dediği gibi nah siler hesabı.

Böyle yaparsan gülerim ama bak. Altı üstü yazacaksın. Benim hesaba bak. 4k dan fazla yatırdım yine de gülerek halletmiştim. Bak şöyle oluyor adım adım anlatıyım. Adım 1: steam desteğe hesabım çalındı diye ticket atıyorsun. Adım 2: robot sana soru soruyor ve 1 soruyu bile doğru cevaplarsan bak 1 soruyu bile doğru cevaplarsan hesabını kitliyorlar yani hesap da sen dahil olmak üzere hiçkimse bir şey yapamıyor. Adım 3: 1 güne yakın bekliyorsun gerçek bir insan sana biraz daha soru soruyor ve sonra da sana hesabını geri veriyorlar.

Merhaba Steam hesabım çalındı nasıl kurtarabiliriz o hesaptan yazamıyorum hesap kilitli olduğu için buradan yazıyorum yani hesabın kullanıcısı mussen 961 ve Gmail gereksizdi 0605@gmail.com ve numara 05346894773 satın aldığım oyun türlerini kredi kartı ile gönderebilirim.
Beni aldatan kişi.

Oyunları satın aldığım kredi kartının fotoğrafını gönderebilirim.

Ve beni dolandıran kişi ona 100 dolarlık hediye cüzdan kodu göndermezsem hesabı sileceğini söylüyor(disil) böyle yazdım.
1631561097296.png

Dolandırıcının attına bak tam bir şerefsiz.

Merhaba Steam hesabım çalındı nasıl kurtarabiliriz o hesaptan yazamıyorum hesap kilitli olduğu için buradan yazıyorum yani hesabın kullanıcısı mussen 961 ve Gmail gereksizdi 0605@gmail.com ve numara 05346894773 satın aldığım oyun türlerini kredi kartı ile gönderebilirim.
Beni aldatan kişi.

Oyunları satın aldığım kredi kartının fotoğrafını gönderebilirim.

Ve beni dolandıran kişi ona 100 dolarlık hediye cüzdan kodu göndermezsem hesabı sileceğini söylüyor(disil) böyle yazdım.
Eki Görüntüle 1165281

Dolandırıcının attına bak tam bir şerefsiz.
Hala hesabı kilitlet medin mi?

Hala hesabı kilitlet medin mi?

Hesap zaten kilitlenmiş.
Translate kullanacağına Türkçe yazaydın keşke. E-mail hesabını bile çevirip atmışsın :D

Heyecana gelme, sil ve Türkçe bir bilet gönder. Bu yazdığın sonlara doğru aşırı saçmalıyor çünkü.

Peki.
Translate kullanacağına Türkçe yazaydın keşke. E-mail hesabını bile çevirip atmışsın :D

Heyecana gelme, sil ve Türkçe bir bilet gönder. Bu yazdığın sonlara doğru aşırı saçmalıyor çünkü.
olmuşmu. Bilgisayarımda geziyordum ve discorddan mesaj aldım ve mesajda seni yanlışlıkla steamde şikayet ettim şu kişiyle iletişime geç diyordu ve steam yetkilisi olduğu yazıyordu bende geçtim hesabım yasaklanmasın diye ve sonra o kişiyle konuştuk hesabında işlem yapmamız gerekiyo yasaklanmanın kalkması için sonra konuştuk baya sonra işlem devam ediyo dedi gmailimi değiştirmiş telefonumuda satın alma geçmişimi istedi benden bende steam yetklisi sandığım için verdim ve hesabın gmailini ve numarasını değiştirmiş bende geri alamadım Hesapta oyunları aldığım kredi kartının bilgilerini verebilirim Hesabın adı Mussen961 bağlı gmail gereksiztan0605@gmail.com du numara ... o hesaptan yazamadığım için bu hesaptan yazıyorum lütfen yardım edin sorduğunuz soruları cevaplayabilirim dolandırıldığım fotoğrafları aşşağıda ekledim ona steam cüzdan kodu göndermessem hesabımı siliceğimi söyledi bende göndermedim.
Hesap zaten kilitlenmiş.

Peki.

Olmuşmu. Bilgisayarımda geziyordum ve Discord'dan mesaj aldım ve mesajda seni yanlışlıkla Steam'de şikayet ettim şu kişiyle iletişime geç diyordu ve Steam yetkilisi olduğu yazıyordu bende geçtim hesabım yasaklanmasın diye ve sonra o kişiyle konuştuk hesabında işlem yapmamız gerekiyor yasaklanmanın kalkması için sonra konuştuk bayağı sonra işlem devam ediyor dedi Gmail'imi değiştirmiş telefonumuda satın alma geçmişimi istedi benden bende Steam yetklisi sandığım için verdim ve hesabın Gmail'ini ve numarasını değiştirmiş bende geri alamadım hesapta oyunları aldığım kredi kartının bilgilerini verebilirim hesabın adı mussen961 bağlı Gmail gereksiztan0605@gmail.com du numara... O hesaptan yazamadığım için bu hesaptan yazıyorum sorduğunuz soruları cevaplayabilirim dolandırıldığım fotoğrafları aşağıda ekledim ona Steam cüzdan kodu göndermessem hesabımı siliceğimi söyledi bende göndermedim.

Konuşmaların ekran görüntülerini attım.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı