- Makaleler
- 1
Oyun güzel ama RDR2'dende özürlü bir optimizasyonu var, eğer arkadaşın iyi bir bilgisayarı yoksa kafayı yiyebilir. Ben yemiştim.İndirimde ARK:Survival Evolved alınmalı.
Oyun güzel ama RDR2'dende özürlü bir optimizasyonu var, eğer arkadaşın iyi bir bilgisayarı yoksa kafayı yiyebilir. Ben yemiştim.İndirimde ARK:Survival Evolved alınmalı.
hocam 7 - 8 liralık item alsam değerlenir mi ?İstediğin spesifik bir oyun varsa hafta sonu indirimlerinde de denk gelebilirsin. Ama en yakın major indirimi soruyorsan cadılar bayramında olacak. O da ekim sonuna denk geliyor. Peki benim steam hesabımda 100 TL olduğunda ben ne yapıyorum? Bunun da cevabı: param değer kaybetmesin diye kostüm alıyorum. Örnek vermek gerekirse Rust eşyalarından bu güne kadar 2-3 bin TL kaldırdım. En son 500 TL vardı hesabımda onunla da AK kostümü aldım. Şu an ortalama satış fiyatı 750 TL. Aynı mantıkla bütçene uygun ve piyasası hakkında bilgi sahibi olduğun bir kostümü alabilirsin.
Eki Görüntüle 646183
Herhangi bir bilgi birikimin ve tecrüben yoksa bu işlere girme. Öncesinde piyasayı gözlemleyerek çözmeye çalış. Mesela ben yıllardır Rust itemleri alıp satıyorum. Bu işe ilk başladığımda 7 TL'ye ''Glory Sar'' almıştım. 1 yıl sonra 300 TL'ye sattım. Bu eşyanın bu kadar para etmesinin sebebi görünüşünün çok güzel olması değil, geceleri arpacığı parladığı için taktiksel avantaj sağlaması. Bunun gibi bir kaç tane daha item alım satımı yaptım ve asıl parayı bunlardan kırdım. Ama artık herkes öğrendi. O yüzden çok kar bırakmıyor. Yinede steam hesabımda parayı para olarak değil, değer kaybetmesin diye eşya olarak tutuyorum.hocam 7 - 8 liralık item alsam değerlenir mi ?
@rel0aded.sh Dostum konuyu hortlattığın için teşekkür ederim. Zamanında 500 TL'ye envanterime kattığım bir eşyayı örnek vermişim. Evet arkadaşlar, resimde 675 TL olarak görünen o eşyayı ben temmuz ayında 1700 TL'den sattım ve steam kesintisini düşünce 1475 TL civarında bir şey bıraktı. Yaklaşık olarak 3'e katlamışım. Resmini de şöyle bırakayım:İstediğin spesifik bir oyun varsa hafta sonu indirimlerinde de denk gelebilirsin. Ama en yakın major indirimi soruyorsan cadılar bayramında olacak. O da ekim sonuna denk geliyor. Peki benim steam hesabımda 100 TL olduğunda ben ne yapıyorum? Bunun da cevabı: param değer kaybetmesin diye kostüm alıyorum. Örnek vermek gerekirse Rust eşyalarından bu güne kadar 2-3 bin TL kaldırdım. En son 500 TL vardı hesabımda onunla da AK kostümü aldım. Şu an ortalama satış fiyatı 750 TL. Aynı mantıkla bütçene uygun ve piyasası hakkında bilgi sahibi olduğun bir kostümü alabilirsin.
Eki Görüntüle 646183
Bahsettiğim eşya:Bu işe ilk başladığımda 7 TL'ye ''Glory Sar'' almıştım. 1 yıl sonra 300 TL'ye sattım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.