Steam'e dolar geldi

Çoğu oyunda fiyatlara 5-10 kat zam geldi, 1-2 kat indirseler ne olacak oyunların %95'i birkaç saat öncesine göre büyük oranda zam yemiş olacak sistem oturduğunda da (bu beklenen bir şeydi elbette ve öyle de oldu)

Orası öyle zaten. Ama ABD fiyatlarında da kalmayacktır. Öyle bırakırsalar geliştiriciler direkt kendi ayaklarına sıkmış olur.
 
Eskiye dönmenin zamanı gelmişti zaten. Online zorunluluğu olan oyunlar bir şekilde alınacak, tek oyunculu oyunlara ise para verilmeyecek.
Yapımcının emeği vs. bu şartlarda düşünülecek şeyler değil. Satış olmayınca türkçe dil desteğini de görmeyeceğiz ama orada da yamalar yardıma koşacak.
Single oyunlara erişimde bir problem olmayacak belki performans iyileştirme yamalarını vs. kaçıracaklar en fazla.
 
ETS yeterince zamlıydı zaten Türk halkı gözünde büyütüyor o oyunu etse etse 30 liralık oyun, dolarla da zamlanmadı zaten haketmediği fiyatta olduğu için.
Geçen sene kur güncellemesi gelir gelmez güncellemişlerdi çünkü güncel kura. Bu arada, biraz garip ama ETS'yi ilk aldığımda dolar bazında şu anki fiyatına göre daha çok para ödemişim :d Bana göre fiyatına göre değen bir oyun fazlasıyla hem de. Başka neyin başında 1000 saat oturabilirim, hala da oynama isteğim olabilir ki? CS bile sıktıydı bi ara. Yeni yeni girişmeye çalışıyorum.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı