steamunlocked.net nedir?

Korsana teşvik mi? Hayır ben sadece steamunlocked güvenli mi değil mi onu yazdım. Belki maddi durumum yok bir oyunu çok mu görüyorsun?

Son kelimem ne diyor? Sadece başını okuyup gereksiz yorum atma. Ayrıca "güzel yerden indir orijinalden farkı olmaz" kelimesi korsana teşviktir. Aksini iddia edemezsin. Sitenin kurallarında korsana teşvik yasaktır. 1-2 oyun fark etmez. Paran yoksa gidip korsan indirirsin ama buradan teşvik edemezsin.

Son kelimem ne diyor? Sadece başını okuyup gereksiz yorum atma. Ayrıca "güzel yerden indir orijinalden farkı olmaz" kelimesi korsana teşviktir. Aksini iddia edemezsin. Sitenin kurallarında korsana teşvik yasaktır. 1-2 oyun fark etmez. Paran yoksa gidip korsan indirirsin ama buradan teşvik edemezsin.

Tamam kanka en çok orijinal oyun alan sensin bir oyun olmuş 2000 1000 bin lira sen almak istiyorsan al bana karışamazsın ayrıca en kurala uyan da sensin.

Tamam kanka en çok orijinal oyun alan sensin bir oyun olmuş 2000 1000 bin lira sen almak istiyorsan al bana karışamazsın ayrıca en kurala uyan da sensin.

Kurala uyacaksın kardeşim. Hayatımda en fazla 5 kere oyun aldım 100'den fazla korsan oyun indirdim ama hiçbir zaman buraya korsan oyun konusu açmadım çünkü ya-sak. Sana karıştığımı söyleyen kim? Bak bakalım son cümleme kör herif. "paran yoksa gidip korsan indirirsin ama buradan teşvik edemezsin." yazmışım. İşte maximum 10 yaşında sümüklü bir çocuksun gelmişsin laf atıyorsun.

Arkadaşlar internette dolanırken bu adlı https://steamunlocked.net bir site gördüm. Bu site Steam oyunlarını beleş veriyormuş. Bu nasıl bir sitedir? Yani güvenilir mi? Korsanı sevmediğinizi biliyorum ama önce oyunu denemek lazım. Aldıktan sonra pişman olmak daha kötü.
Bildiğiniz oyunları crackleyip dağıtan bir site.
Eğer oyunda drm yoksa direk gog gibi sitelerden indirin.

Gördüğüm en berbat oyun indirme sitelerinden biri. Reddit'te hakkında açılan pek çok postta virüslü paylaşımlar yaptığı söylenmiş ve yüksek boyutlu oyunları indirebilmeniz için premium hesap satın almanız gereken berbat bir upload sitesine üye olmak zorunda bırakıyor. Bana göre uzak durulması gereken sitelerden biri.

Kurala uyacaksın kardeşim. Hayatımda en fazla 5 kere oyun aldım 100'den fazla korsan oyun indirdim ama hiçbir zaman buraya korsan oyun konusu açmadım çünkü ya-sak. Sana karıştığımı söyleyen kim? Bak bakalım son cümleme kör herif. "paran yoksa gidip korsan indirirsin ama buradan teşvik edemezsin." yazmışım. İşte maximum 10 yaşında sümüklü bir çocuksun gelmişsin laf atıyorsun.

Burada çirkinleşen sensin, yasak masak deyip kendisi de uymayan argolu saygısız edepsiz bir herifsin sen de. Burada iki insan tartışıyoruz ama argo kullanmadan tartışamayan bir insan olduğun için her şey nafile.

Burada çirkinleşen sensin, yasak masak deyip kendisi de uymayan argolu saygısız edepsiz bir herifsin sen de. Burada iki insan tartışıyoruz ama argo kullanmadan tartışamayan bir insan olduğun için her şey nafile.

Mesajımı okumadan cevap veriyorsun. Resmen dalga geçiyorsun. Benim oyun alacak param yok o yüzden orijinal oyun alamıyorum. 100 TL aşağısında birkaç orijinal oyunum var o kadar. İki insan tartışıyoruz diyorsun ama yazdıklarımın ilk cümlesine bakıp cevap yazıyorsun. Bir de terbiyesiz, saygısız ve edepsizmişim :D "10 yaşında sümüklü bir çocuk" ve "kör herif" kelimelerinin hiçbirinde terbiyesizce, saygısızca ve edepsizce bir kelime yok. Kör dememin sebebi yazdıklarımın ilk cümlesine bakıp cevap yazman ve 10 yaşında sümüklü bir çocuk dememin sebebi de "tamam kanka en çok orijinal oyun alan sensin","en kurala uyan da sensin" gibi çocukça ve saçma sapan cümleler kurman.

Gördüğüm en berbat oyun indirme sitelerinden biri. Reddit'te hakkında açılan pek çok postta virüslü paylaşımlar yaptığı söylenmiş ve yüksek boyutlu oyunları indirebilmeniz için premium hesap satın almanız gereken berbat bir upload sitesine üye olmak zorunda bırakıyor. Bana göre uzak durulması gereken sitelerden biri.

Gülücük atmanızın sebebini tam olarak kavrayamadım ama sanırım diğer arkadaşın hiçbir mesajına bakmadan sadece benim mesajımı gördünüz.

"10 yaşında sümüklü bir çocuk" ve "kör herif" kelimelerinin hiçbirinde terbiyesizce, saygısızca ve edepsizce bir kelime yok.
Emin misin?
1720878943850.png

Kaynak 1
Kaynak 2
Kaynak 3

Madde 125: (1) Bir kimseye onur, şeref ve saygınlığını rencide edebilecek nitelikte somut bir fiil veya olgu isnat eden (…) veya sövmek suretiyle bir kimsenin onur, şeref ve saygınlığına saldıran kişi, üç aydan iki yıla kadar hapis veya adlî para cezası ile cezalandırılır.
Bkz: Hakaret Suçu ve Cezası (TCK md. 125).

Son düzenleme:
Emin misin?
Eki Görüntüle 2251463
Kaynak 1
Kaynak 2
Kaynak 3

Madde 125: (1) Bir kimseye onur, şeref ve saygınlığını rencide edebilecek nitelikte somut bir fiil veya olgu isnat eden (…) veya sövmek suretiyle bir kimsenin onur, şeref ve saygınlığına saldıran kişi, üç aydan iki yıla kadar hapis veya adlî para cezası ile cezalandırılır.
ağzına sağlık, bakalım arkadaş buna cevap verecek mi? merakla bekliyorum...

Emin misin?
Eki Görüntüle 2251463
Kaynak 1
Kaynak 2
Kaynak 3

Madde 125: (1) bir kimseye onur, şeref ve saygınlığını rencide edebilecek nitelikte somut bir fiil veya olgu isnat eden (…) veya sövmek suretiyle bir kimsenin onur, şeref ve saygınlığına saldıran kişi, üç aydan iki yıla kadar hapis veya adlî para cezası ile cezalandırılır.

Arkadaş gerçekten kör değildir herhalde.

Ağzına sağlık, bakalım arkadaş buna cevap verecek mi? Merakla bekliyorum...

Yemin ediyorum sana diyecek kelime bulamıyorum. Sabahtan beri adamakıllı hiçbir cümlemi okumadan cevap veriyorsun. Alıyorsan al ama buraya korsan konusu açma yazmışım gelmiş bana karışamazsın yazmışsın, bildiğin okumamışsın bir de sanki hiç öyle bir şey yazmamışım gibi davranıyorsun. Buna sinirlenmemek elde değil. Ayrıca kör bir insana kör demek suç oluşturur diye biliyorum. Kör dedim diye rencide olduğunu düşünmüyorum, öyleyse anlık sinirimden dolayı özür diliyorum. Ama lütfen artık mesajlarımın sadece ilk satırını okuyup da cevap verme.

Ağzına sağlık, bakalım arkadaş buna cevap verecek mi? Merakla bekliyorum...

Ayrıca ben senin bedeni arızanı ifade etmedim ki sadece mesajımın başını okduyup gerisini bıraktıpın için bir ablık sinirimle kör dedim ama amacım sadece mesajlarımın tamamını okumanı sağlamaktı, sana hakaret etmek, seni rencide etmek gibi bir amacım yoktu. Yanlış üslubum için özür dilerim.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı