steamunlocked.net nedir?

Arkadaşlar internette dolanırken bu adlı https://steamunlocked.net bir site gördüm. Bu site Steam oyunlarını beleş veriyormuş. Bu nasıl bir sitedir? Yani güvenilir mi? Korsanı sevmediğinizi biliyorum ama önce oyunu denemek lazım. Aldıktan sonra pişman olmak daha kötü.

Evet güvenli 3 yıldır o siteden Garry's Mod, GTA 5, Metin2, CS1.6 indirdim sorunsuz bir şekilde çalışıyor.

İndie oyun indireceksiniz tam sizlik bir site Torrent repack vb. kullanmaya gerek kalmadan küçük oyunları güvenli bir şekilde indirebilirsiniz(32 oyunu şu ana kadar virüs programımdan hiçbir uyarı almadan indirdim bana kalırsa güvenlir - Kaspersky)

1 yılı aşkındır kullanıyorum hiçbir sıkıntı yaşamadım. Repack veya Skirmish crack download sitelerinin aksine size önceden kurulmuş ve indirdiğiniz andan itibaren virüs taramasına açık bir RAR dosyası göderiliyor. 7 ZIP kullanarakta sorunsuz açılıyorlar. Diğer cracklerin aksine sizden hiçbir ekstra exe. Dosyası çalıştırmanız istenmiyor. Sadece oyunun kendi başlatıcısını çalıştırıyorsunuz. Kurulu dosyalar gönderdikleri için indirme linkleri oldukça büyük olabiliyor. IDM veya tekabülü bir download Manager kullanmanızı tavsiye ederim. Sadece ufak çerez oyunlar değil triple a oyunları da bu siteden sorunsuz indirbeilirsiniz. IDM kullanarak 39 GB'lık Doom Eternal'ı indirdim oyun hiçbir sorunsuz çalışıyor. Bethesda hesabı açarak multiplayer bile oynayabiliyorsunuz. Eğer güvenliği konusunda şüpheniz varsa zaten çalıştırmadan önce virüs taraması yapabilirsiniz. Ayrıca bütün indirmeleri DownloadHaven gibi lisanslı ve virüs taraması yapan indirme sitelerinden yapıyorsunuz, asla size direkt link vermiyor. Gelirlerini de her indirmeden önce gösterdikleri birtakım reklamdan kazanıyorlar. Ayrıca eğer bir şeylerin ters gittiğini hissederseniz(ben hiç hissetmedim) bazı crackli oyunların aksine görev yöneticisinden anında görevi bitirebilirsiniz. Umarım yararlı olmuşumdur. İyi günler.

25 oyun indirdiğini söyledikten sonra emek yemeyin satın alın demen ??
bende IDS kullanınca hata veriyor 1-2 saat başında

Arkadaşlar internette dolanırken bu adlı https://steamunlocked.net bir site gördüm. Bu site Steam oyunlarını beleş veriyormuş. Bu nasıl bir sitedir? Yani güvenilir mi? Korsanı sevmediğinizi biliyorum ama önce oyunu denemek lazım. Aldıktan sonra pişman olmak daha kötü.

Steamunlocked.com.de ve steamunlocked.net steamunlocked.cc vb. kopya sitelerin hepsi virüs. Güvenilir fakat indirirkende antivirüs kullanabilirsin bende şüphelenmiştim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı