steamunlocked.net nedir?

Kendim nadirende olsa kullanıyorum. Bu konu nasıl onaylandı?
Adamın parası yok ya da denemeden satın almak istemiyor,Bunun için neden bu konu nasıl onaylandı demen çok saçma.Ayrıca benzer bir konuda bir "süper moderatör"ün yorumu var :)

Adamın parası yok ya da denemeden satın almak istemiyor, bunun için neden bu konu nasıl onaylandı demen çok saçma. Ayrıca benzer bir konuda bir "süper moderatör"ün yorumu var :)

Parası olmayabilir. Zaten bende kullandığımı belirttim fakat Sosyal'de korsan oyun sitesi vb. şeyler önermek yasak. Böyle bir konu açıldığında crack oyun sitesinin adıda geçiyor ve bir nevi önermek oluyor. Ben o yüzden nasıl onaylandı diye soruyorum. Yoksa kullansın beni ilgilendirmiyor.

Parası olmayabilir. Zaten bende kullandığımı belirttim fakat Sosyal'de korsan oyun sitesi vb. şeyler önermek yasak. Böyle bir konu açıldığında crack oyun sitesinin adıda geçiyor ve bir nevi önermek oluyor. Ben o yüzden nasıl onaylandı diye soruyorum. Yoksa kullansın beni ilgilendirmiyor.

Süper moderatörün yorumunu görmek istemedin herhalde. Yasak olsaydı moderatör önermezdi.

Siteden kaynaklı indirme hızının düşüklüğünden yakınan arkadaşlar, eğer VPN kullanırsanız probleminiz kökten çözülecektir. Ben Chrome Web Mağazası üzerinden tarayıcı eklentisi olarak indirdiğim Hola VPN'i kullanıyorum, sizlere de tavsiye ederim.

Arkadaşlar internette dolanırken bu adlı STEAMUNLOCKED » Free Steam Games Pre-installed for PC bir site gördüm. Bu site Steam oyunlarını beleş veriyormuş. Bu nasıl bir sitedir? Yani güvenilir mi? Korsanı sevmediğinizi biliyorum ama önce oyunu denemek lazım. Aldıktan sonra pişman olmak daha kötü.

Hayır az önce bu siteden bir oyun indirmeye çalıştım bilgisayarın ortasında yükleme ekranı çıktı Kaspersky ile tarattım birkaç tane istisnalı site buldu. Yani deneme.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı