SteelSeries 310 mu Zowie EC1-A mı?

AuEnx

Kilopat
Daha fazla  
Ağır FPS ve CS GO oyuncusuyum. SteelSeries Rival 310 ile Zowie Ec1-A arasında kaldım. Sizce hangisini almalıyım ve nedeniyle açıklarsanız sevinirim ? Hangisinde daha iyi verimi alabilirim CS GOda vs ? Şimdiden Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kesinlikle Zowie öneriyorum tam olarak istediğiniz iş için üretilmiş bir fare . Ben de ZA11 kullanıyorum diğer FPS oyunları ve özellikle CS GO için mükemmel bir marka.

Yaptığınız yorum gereksiz yere insanların kafasında yanlış bilgilere yol açabilir lütfen nedeni ile belirt misiniz neden kötü ?

Zowie, SteelSeries'in sensörünün yanında vasat kalıyor. SteelSeries, TrueMove3 sensörü ile en düşük sapma hızına sahip.

ssss.JPG

Tüm markalar kaliteli sensörler koyuyorlar üst segment ürünlerine yani sensör olarak hepsi bizi tatmin edecek düzeyde vasat demenizi cidden gereksiz buldum gine. Burda önemli olan ergonomi ve tasarım oluyor hangi model elimize uyuyorsa hangisinde rahat ediyorsak onu seçmemiz gerekiyor. Sen E-Sporcular %80'inin tercih ettiği Zowie'yi kötülüyorsun diğer markalar yedek skatez koymazken Zowie kullanıcı dostu olduğu için koyuyor ve ergonomik olarak tüm sitelerde GOD Tier diye geçiyor lütfen araştırma yapmadan böyle bilgilerle insanları yanlış mouselere yönlendirmeyin. Seçim kümesi herşeyi özetliyor. Ben şöyle desem hoşunuza gider mi SS sadece kulaklık yapsın? Paranızla rezil olmak istiyorsanız buyrun.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Pro-CSGO-Mouse-768x576.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Herkesin yorumu ve yardımı için teşekkürler. Zowie EC1-A aldım ve şuan kullanmaktayım. Mouse güzel elime tam oturuyor. Fakat bir sıkıntım var cs-go oynarken flick atacağım veya tam arkaya döneceğim zaman sanki imleç yavaş dönüyor gibi hissediyorum. Mouse pad'dan kaynaklı diye düşünüyorum ama mouse pad'da temiz. Farklı mouse pad ile deniyip gene yorumumu buraya aktarıcağım. Arkadaşımda steelseries sensei 310 var, oda çok hoştu fakat fazla tuş olması ve dpı,hertz ayarını programla yapmak başka pc'de kullanacağım zaman aynı şeyleri yapmak biraz insanın canını sıkmıyor değil. Cs-go ve fps ağırlıklı oyunlar oynadığımdan dolayı gerek yorumlar,gerek değerlendirmeler sonucu zowie'yi tercih ettim.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı