SteelSeries Apex 3 TKL iyi midir?

lezo

Centipat
Daha fazla  
İyi günler elimde 2 tane klavye var hangisinin daha iyi olduğunu sormak istiyorum. Birisi bilmediğim bir marka ama mavi anahtarlı diğeri ise anahtarsız SteelSeries Apex 3 TKL fotoğraflardan bakarak hangisi daha iyi söyler misiniz?

Dosya Ekleri

• IMG_3864.jpeg
    IMG_3864.jpeg
    81,5 KB · Görüntüleme: 58
  • IMG_3866.jpeg
    IMG_3866.jpeg
    72,2 KB · Görüntüleme: 38
  • IMG_3867.jpeg
    IMG_3867.jpeg
    172,7 KB · Görüntüleme: 39
İyi günler elimde 2 tane klavye var hangisinin daha iyi olduğunu sormak istiyorum. Birisi bilmediğim bir marka ama mavi anahtarlı diğeri ise anahtarsız SteelSeries Apex 3 TKL fotoğraflardan bakarak hangisi daha iyi söyler misiniz?
Hocam bende apex 3 tkl var membran klavye ama membran klavyeler arasında en iyi denilebilir pahalı çünkü. Orta-üst herhangi bir mekanik klavye ondan iyi olacaktır.

En sondaki klavye Redragon logosuna benziyor gibi, sanki Redragon yazısı Çince yazılmış. Rica etsem, resmin tamamını paylaşabilir misiniz?

En sondaki klavye Redragon logosuna benziyor gibi, sanki Redragon yazısı Çince yazılmış. Rica etsem, resmin tamamını paylaşabilir misiniz?

Site izin vermiyor fakat iki parçaya ayırarak atabilirim sanırım

Dosya Ekleri

• IMG_3869.jpeg
    IMG_3869.jpeg
    101,7 KB · Görüntüleme: 35
  • IMG_3870.jpeg
    IMG_3870.jpeg
    129,8 KB · Görüntüleme: 34
Site izin vermiyor fakat iki parçaya ayırarak atabilirim sanırım.

Sanırım bu model Çin'e özel bir Redragon markasının klavyesi. Marka doğru ama hakkında çok fazla bilgiye ulaşamadım. Yine de daha bilindik olduğu için tercihim Apex 3 olurdu. Kalite konusunda ise kesin bir şey söyleyemiyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı