Steelseries Arctis 5 2019 Edition Alınır mı?

Hangi oyunlarda deneyimlediniz? Oyunlarda sanal 7.1 açık mı kapalı mı kullanıyorsunuz?
bf1 pubg 7,1 açık ses kasma çok iyi ayak sesi falan anlıyorsun nereden geldiğini film izlerken de üzmez
en güzel yanı benim 3,5 jack dönüştürücü bozuktu mikrofonu bazen görmüyordu mail attım aradım falan steelseries türkiye yetkilisini bana komple bütün kablo setini gönderdiler :)

Son düzenleme:
bf1 pubg 7,1 açık ses kasma çok iyi ayak sesi falan anlıyorsun nereden geldiğini film izlerken de üzmez
en güzel yanı benim 3,5 jack dönüştürücü bozuktu mikrofonu bazen görmüyordu mail attım aradım falan steelseries türkiye yetkilisini bana komple bütün kablo setini gönderdiler :)
Tamam hocam sağolun. Chat mix özelliği, aparatı bir işe yarıyor mu?

Bu kulaklığı kullanan arkadaşlar memnun musunuz?
Alalı baya bi süre geçti. Kulaklık parasının hakkını veriyor mu? Kesinlikle. O rahatlık için bile verilir. Tek negatif tarafı sesin az olmasıydı. O problemi windows ses ayarlarından 3d sesi açarak çözdüm. (tam hatırlamıyorum currentsound da olabilir). He bir eksisi de parmak izi bırakıyor.

Alalı baya bi süre geçti. Kulaklık parasının hakkını veriyor mu? Kesinlikle. O rahatlık için bile verilir. Tek negatif tarafı sesin az olmasıydı. O problemi windows ses ayarlarından 3d sesi açarak çözdüm. (tam hatırlamıyorum currentsound da olabilir). He bir eksisi de parmak izi bırakıyor.
Tamam hocam, genel olarak görüşler iyi. :)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı