1 yıldır kullanıyorum çok memnunum.Bu kulaklığı kullanan arkadaşlar memnun musunuz?
Hangi oyunlarda deneyimlediniz? Oyunlarda sanal 7.1 açık mı kapalı mı kullanıyorsunuz?1 yıldır kullanıyorum çok memnunum.
bf1 pubg 7,1 açık ses kasma çok iyi ayak sesi falan anlıyorsun nereden geldiğini film izlerken de üzmezHangi oyunlarda deneyimlediniz? Oyunlarda sanal 7.1 açık mı kapalı mı kullanıyorsunuz?
Tamam hocam sağolun. Chat mix özelliği, aparatı bir işe yarıyor mu?bf1 pubg 7,1 açık ses kasma çok iyi ayak sesi falan anlıyorsun nereden geldiğini film izlerken de üzmez
en güzel yanı benim 3,5 jack dönüştürücü bozuktu mikrofonu bazen görmüyordu mail attım aradım falan steelseries türkiye yetkilisini bana komple bütün kablo setini gönderdiler![]()
çok kullanışlı o aparatTamam hocam sağolun. Chat mix özelliği, aparatı bir işe yarıyor mu?
Alalı baya bi süre geçti. Kulaklık parasının hakkını veriyor mu? Kesinlikle. O rahatlık için bile verilir. Tek negatif tarafı sesin az olmasıydı. O problemi windows ses ayarlarından 3d sesi açarak çözdüm. (tam hatırlamıyorum currentsound da olabilir). He bir eksisi de parmak izi bırakıyor.Bu kulaklığı kullanan arkadaşlar memnun musunuz?
Tamam hocam, genel olarak görüşler iyi.Alalı baya bi süre geçti. Kulaklık parasının hakkını veriyor mu? Kesinlikle. O rahatlık için bile verilir. Tek negatif tarafı sesin az olmasıydı. O problemi windows ses ayarlarından 3d sesi açarak çözdüm. (tam hatırlamıyorum currentsound da olabilir). He bir eksisi de parmak izi bırakıyor.
Uzamsal sesmiş adı. Ses arttırmak isteyen arkadaşlar içinTamam hocam, genel olarak görüşler iyi.![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.