S semih bera Centipat Katılım 5 Aralık 2020 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ekim 2021 #1 SteelSeries Arctis 9 ürününü satın alacağım ama anakartım ASUS B550 Plus. Wi-Fi desteği yok galiba ya da Bluetooth alsam elimde patlar mı ürün, kullanabilir miyim bilgisayarımda?
SteelSeries Arctis 9 ürününü satın alacağım ama anakartım ASUS B550 Plus. Wi-Fi desteği yok galiba ya da Bluetooth alsam elimde patlar mı ürün, kullanabilir miyim bilgisayarımda?
MisafirTerliği34 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mayıs 2018 Mesajlar 3.752 Makaleler 1 Çözümler 13 Yer İstanbul Bayrampaşa Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ekim 2021 #11 Sir Benjamin dedi: Bilgisayara takılan bir USB verici yoktu sanki benim bildiğim, varsa sorun yok tabii Wi-Fi'a da Bluetooth'a da gerek kalmaz. Genişletmek için tıkla... Hocam sanırım siz Arctis 9X XBOX versiyonundan bahsediyorsunuz. Standart Arctis 9'da alıcısı var. Artı 0 Eksi
Sir Benjamin dedi: Bilgisayara takılan bir USB verici yoktu sanki benim bildiğim, varsa sorun yok tabii Wi-Fi'a da Bluetooth'a da gerek kalmaz. Genişletmek için tıkla... Hocam sanırım siz Arctis 9X XBOX versiyonundan bahsediyorsunuz. Standart Arctis 9'da alıcısı var.
KS KS S semih bera Centipat Katılım 5 Aralık 2020 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ekim 2021 #12 221420 dedi: @Sir Benjamin Adaptore falan gerek yok, kendi USB vericisi var zaten. Genişletmek için tıkla... Alsam elimde patlamaz ürün yani teşekkürler yardımlarınız için. Artı 0 Eksi
221420 dedi: @Sir Benjamin Adaptore falan gerek yok, kendi USB vericisi var zaten. Genişletmek için tıkla... Alsam elimde patlamaz ürün yani teşekkürler yardımlarınız için.