SteelSeries Arctis Nova 3 kulaklık kırıldı

Hocam sizinki nasıl kırıldı acaba bende alacağım da beni şüpheye düşürdün

Hocam ben kulakliğı kafamdan çıkartıp bir yere vurmadım bile kafamdayken anlık olarak aşagiya çeker gibi yaptım ve elimde kaldı. Kırılan yeri tamir ederken nasıl bu kadar hassas olur dedim karşı tarafa da hafif bir kuvvet uyguladım ve ikisi de kırıldı ama kendim bir çözüm buldum yaklaşık 5 aydır bu sekil kullanıyorum

Dosya Ekleri

• IMG_20241228_095746.jpg
    IMG_20241228_095746.jpg
    94,1 KB · Görüntüleme: 35
  • 17505936893351273696542554222169.jpg
    17505936893351273696542554222169.jpg
    64,6 KB · Görüntüleme: 31
Hocam ben kulakliğı kafamdan çıkartıp bir yere vurmadım bile kafamdayken anlık olarak aşagiya çeker gibi yaptım ve elimde kaldı. Kırılan yeri tamir ederken nasıl bu kadar hassas olur dedim karşı tarafa da hafif bir kuvvet uyguladım ve ikisi de kırıldı ama kendim bir çözüm buldum yaklaşık 5 aydır bu sekil kullanıyorum
Hocam kulaklık test videolarını seyrettim baya açıyorlar kulaklığı ama kırılmıyor yani sizdeki bu durum nasıl olmuş anlamadım

Hocam ben kulakliğı kafamdan çıkartıp bir yere vurmadım bile kafamdayken anlık olarak aşagiya çeker gibi yaptım ve elimde kaldı. Kırılan yeri tamir ederken nasıl bu kadar hassas olur dedim karşı tarafa da hafif bir kuvvet uyguladım ve ikisi de kırıldı ama kendim bir çözüm buldum yaklaşık 5 aydır bu sekil kullanıyorum.
Benimkinin taç kısmı, Arctis Nova Pro'nun taç kısmıyla değiştirildi ve ben öyle 1 yıl boyunca kullandım daha sonrasında çıkartırken yine aynı bölgeden çıktı kulaklık daha sonrasında kendimi Japon'la yapıştırırken buldum yani bilemiyorum neden böyle bir sorun var.

Hocam kulaklık test videolarını seyrettim baya açıyorlar kulaklığı ama kırılmıyor yani sizdeki bu durum nasıl olmuş anlamadım
Zaten öyle açmadan kırılacak bir şey değil sanırsam o bölgeye ağır kuvvet uygulayınca kırılıyor.

Benimkinin taç kısmı, Arctis Nova Pro'nun taç kısmıyla değiştirildi ve ben öyle 1 yıl boyunca kullandım daha sonrasında çıkartırken yine aynı bölgeden çıktı kulaklık daha sonrasında kendimi Japon'la yapıştırırken buldum yani bilemiyorum neden böyle bir sorun var.

Zaten öyle açmadan kırılacak bir şey değil sanırsam o bölgeye ağır kuvvet uygulayınca kırılıyor.
Bilmiyorum arkadaş yazmış kafamda takılıyken az birşey aşşagiya çektim kırıldı yazmış diğer tarafa denemiş o tarafıda kırılmış bir bakar mısınız bu sayfadaki arkadaşın yorumuna

Boynumdan kafama alırken benimki de kırıldı. Taç kısmını degistirebiliyor muyuz?
Benim gittiğim tamirci değiştirmişti. Arctis nova pro'nun tacını takmisti.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı