SteelSeries Rival 3 tuş kapağı nasıl takılır?

mamilo65

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Acer Nitro 5 AN515-55 RTX 3060 i7 10750h 2x8 16GB DDR4 Corsair MP600GS 1TB WD SN530 500GB Samsung 870 EVO 500GB SteelSeries Rival 3
Selam, ben şimdi SteelSeries Rival 3 aldım. O normal sağ sol butonlar var ya normal ana Click tuşları. Onlar sökülürmü diye test ettim çektim kanırtarak çıktı ama geri takamıyorum yardımcı olun pls daha 4 saat olmadı alalı. Korkuyorum kırılır diye.

Tuş kapağı derken şu bastığımız yerleri mi söktün :D Valla geçmiş olsun, onların çıkartıldığını ilk defa sizden duydum ve gördüm. Şu ana kadar o kadar Steelseries kullandım, ben de denedim ama asla çıkmıyorlar gibiydi zorlamadım. Fotoğraf atabilir misin ona göre net bir bilgi verebiliriz.

Hocam şimdi söktüğüm derken tam olarak söktüm diyemem yani kanıtım yerinden çıktı yani tık etti basamıyorum üste de belli zaten yani orası sökük belli ben onu sonra beceremedim takmayı alın mahsus söktüm baktım mekanizması nasıl çalışıyor meğerse bu masum o bastığımız yeri çekip altta böyle geçişli geçiyormuş yerine ben onu daha çok zorlasam büyük ihtimal kırardım işte şimdi taktım yaptım ama şimdi ne mouse Click'leri çalışmıyor yani basamıyorum sağ Click sol Click'de çalışmıyor ikisi de.

Sesli yazma biraz garip yazmış

Hocam şimdi söktüğüm derken tam olarak söktüm diyemem yani kanıtım yerinden çıktı yani tık etti basamıyorum üste de belli zaten yani orası sökük belli ben onu sonra beceremedim takmayı alın mahsus söktüm baktım mekanizması nasıl çalışıyor meğerse bu masum o bastığımız yeri çekip altta böyle geçişli geçiyormuş yerine ben onu daha çok zorlasam büyük ihtimal kırardım işte şimdi taktım yaptım ama şimdi ne mouse Click'leri çalışmıyor yani basamıyorum sağ Click sol Click'de çalışmıyor ikisi de.

Sesli yazma biraz garip yazmış
Switchlere denk gelen kısımlar yerinden oynamış büyük ihtimalle geçmiş olsun. Onları içini açıp yapmadan yapamazsınız. En mantıklısı garantiye gönderin, çok ücret alırlar mı ya da almazlar mı bilmiyorum fakat denemekten zarar gelmez.

Hocam problem neymiş biliyor musunuz ben bunu şimdi kastırırken tam olarak oturmamış o yüzden rahatça hareket edemiyor bu kliklerin meğerse vidaları varmış içeriden ben de açtım baktım vidaları söktüm güzel bir şekilde tekrar taktım yerine şimdi gayet rahat hareket edebiliyorlar iste şimdi toplayacağım normal büyük ihtimal bir şey kırılmadı bir şey kırmadım bir şey kırmadım sadece plastiğe ufak bir yamulttum bayram harçlıklarını almıştım neyse bir şey olmadı kırılmadı gidip bir sorayım acaba değişim yaparlar mı eğer şu anlık bir problem yok tamir ettim düzeldi ama şimdi bu altta 3 tane kayganlaştırıcı malzeme var yapışkanlı yamulttum ben onları nasıl düzeltirim ütü falan mı basayım.

Hocam problem neymiş biliyor musunuz ben bunu şimdi kastırırken tam olarak oturmamış o yüzden rahatça hareket edemiyor bu kliklerin meğerse vidaları varmış içeriden ben de açtım baktım vidaları söktüm güzel bir şekilde tekrar taktım yerine şimdi gayet rahat hareket edebiliyorlar iste şimdi toplayacağım normal büyük ihtimal bir şey kırılmadı bir şey kırmadım bir şey kırmadım sadece plastiğe ufak bir yamulttum bayram harçlıklarını almıştım neyse bir şey olmadı kırılmadı gidip bir sorayım acaba değişim yaparlar mı eğer şu anlık bir problem yok tamir ettim düzeldi ama şimdi bu altta 3 tane kayganlaştırıcı malzeme var yapışkanlı yamulttum ben onları nasıl düzeltirim ütü falan mı basayım.
Çok ellemeyin daha da bozarsınız. Düzeldi gibiyse sorun yok şu an için ama yine garanti için yazın. En kötü az bir ücret alıp tamir ederler diye düşünüyorum büyük bir şey değil gibi duruyor buradan bakılınca en azından tam bilemem olayı tabii.

Tamir edilecek herhangi bir problemi yok yani şu anlık ama değişim olursa gayet güzel olur bunu nasıl anlatacağımı bilmiyorum kullanıcı hatası diyebilirler çünkü Vatan Bilgisayar'dan almıştım saat kaç 5 gibiydi sizce götürmeli miyim ne yapmam lazım söktüğüm için garanti kapsamı dışında kalabilir yani değişim yaparlar mı acaba?

Tamir edilecek herhangi bir problemi yok yani şu anlık ama değişim olursa gayet güzel olur bunu nasıl anlatacağımı bilmiyorum kullanıcı hatası diyebilirler çünkü Vatan Bilgisayar'dan almıştım saat kaç 5 gibiydi sizce götürmeli miyim ne yapmam lazım söktüğüm için garanti kapsamı dışında kalabilir yani değişim yaparlar mı acaba?
Vidaları açıp söktüysen bir şey olacağını sanmam garanti dışı kalmaz belki ama kullanıcı hatası diyeceklerdir zaten, değişim yapmazlar.

alttaki yapışkanları değiştirirlermi peki biraz ses yapıyorlar

Dosya Ekleri

• WhatsApp Image 2023-04-27 at 20.16.15.jpeg
    WhatsApp Image 2023-04-27 at 20.16.15.jpeg
    68,6 KB · Görüntüleme: 120

Technopat Haberler

Geri
Yukarı