Çözüm STOP Ransomware Deşifre Aracı

Bu konu bir çözümü açıklamaktadır. Herhangi bir çözüm açıklanmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

İşinize yaradı mı?

• Evet

Oy: 25 24,5%
  • Hayır

Oy: 25 24,5%
  • Farklı Ransomware çeşidi bulaştı

Oy: 52 51,0%

• Oy verenlerin toplamı
    102
  • Anket kapandı .
1, 5 senedir copa virüsünden muzdarip haldeyim ve emisoft sanırsam yazılımına 2019 Ağustos'tan beri güncelleme yapmamış. Sebebi nedir acaba? Bu varyantlara neden çözüm bulunamıyor?

Son düzenleyen: Moderatör:
1,5 senedir copa virüsünden muzdarip haldeyim ve emisoft sanırsam yazılımına 2019 Ağustos'tan beri güncelleme yapmamış sebebi nedir acaba bu varyantlara neden çözüm bulunamıyor?
Yazılım servera bağlı olarak güncel tutuluyor. Yazılımla değil. Yeni varyantlar rehberde anlatıldığı gibi şuçlu yakalanmadan kırılması mümkün olmayan şifrelemeler kullanılıyor. Bu sebepden çözüm bulunamaz.
Bu tür şeylere yakalnmamak önemli nokta, yaklanmamak için de ne gerekli belirtilmiş.

Merhabalar, 31 Aralık 2021'de. Miia kripto virüsü ile tüm dosyalarım şifrelendi. Konunun başında. Miia için çözüm olduğu yazıyor fakat çözüm araçlarını denedim, bir sonuç olmadı. İyi haber, çevrimdışı bir şifreleme olması. Rehberde anlattığınız şekilde dosyaları tek bir klasöre toplayıp RAR'ladım. Eğer yardımcı olabilirseniz minnetar olurum, zira 10 yıllık Outlook'um ve tüm müşteri yazışmalarım gitti.

Eğer yardımcı olabilirseniz minnetar olurum, zira 10 yıllık Outlook'um ve tüm müşteri yazışmalarım gitti.
İlk olarak şu an için çözümü yok. Konuda 1. araç altındakiler hariç çözümü yok. 3. araç altında belirttiğim uzantılar yazdığım gibi çözüm ihtimali ileride açılabilecek olan uzantlardır çevrimdışı ise.
Rar içinde verdiğiniz farbar raporu günceldir biz zararlı bulaştığı anda rapor istiyoruz sonrası bir işe yaramaz. Yine de dosyalarınızı gerekli yerlere ileteceğim yedek ve or. dosya kayıtlarınızı.

İlk olarak şu an için çözümü yok. Konuda 1. araç altındakiler hariç çözümü yok. 3. araç altında belirttiğim uzantılar yazdığım gibi çözüm ihtimali ileride açılabilecek olan uzantlardır çevrimdışı ise.
Rar içinde verdiğiniz farbar raporu günceldir biz zararlı bulaştığı anda rapor istiyoruz sonrası bir işe yaramaz. Yine de dosyalarınızı gerekli yerlere ileteceğim yedek ve or. dosya kayıtlarınızı.

çok teşekkür ederim. Kriptolanmış ssd mi pc den çıkardım kenara koydum başka bir ssd ile şuanda pc mi kullanıyorum. bir gelişme olur ise bu mesaja güncel bilgilendirme yapacak mısınız? yoksa ilk sayfayı ara ara kontrol mü etmeliyim? Tekrar teşekkürler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı