Çözüm STOP Ransomware Deşifre Aracı

Bu konu bir çözümü açıklamaktadır. Herhangi bir çözüm açıklanmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

İşinize yaradı mı?

• Evet

Oy: 25 24,5%
  • Hayır

Oy: 25 24,5%
  • Farklı Ransomware çeşidi bulaştı

Oy: 52 51,0%

• Oy verenlerin toplamı
    102
  • Anket kapandı .
Bunlar durduk yere olmuyor, indirdiğiniz çalıştırdığınız yazılımlardan kaynaklı genelde oluyor mailden gelen dosyalarla vb. illegal, crack, warez içerik, güvensiz mail dosyası vb. bunları kullanmasanız açmasanız olmazdı bunun dışında rehberde belirttiğim gibi sağlam bir güvenlik önlemi alsanız korumanız olurdu.
Öğretemiyoruz millete koruma şart bu zamanda diye. Hala çok bilmişlik edip kullanmayanlar başına geldiğinde feryat ediyor maalesef. İş işten geçince yapacak bir şey kalmıyor.

Fotoğraf ve bazı Media dosyaları için birkaç konu arkada belirttiğim manuel tek tek denenebilir araçlar mevcut uğraşmak isteyen deneyebilir şifrelenmiş yedekleri alıp tekrar yedek alıp üzerinde çalışabilirsiniz.

Benim ufaklık oyun indirirken muhtemelen bulaştırdı. Fotoğraf için istenilen uygulamayı indirdim neredeyse tam bir gün arama yaptı lakin tek tük bir kaçtane kurtardı. Bazı kurtardığı resimlerde küçücük boyutta neyse yapacak bir şey yok sağlık olsun.

Hocam benim size ulaşmam lazım anlattıklarınızı anlayamadım ama 1.5TB'lık fotoğrafları videoları sesleri hepsini kaybettim bana Instagramdan vs. Ulaşma imkanınız yok mu?

Ben virüslü bir bilgisayara taşınabilir harddisk taktım ve harddiskin içindeki 1.5tb lık video dosya ses fotoğraf hepsinin sonu .btos oldu ve nasıl geri döndüreceğimi bilmiyorum

Ben virüslü bir bilgisayara taşınabilir hard disk taktım ve hard diskin içindeki 1.5TB'lık video dosya ses fotoğraf hepsinin sonu. Btos oldu ve nasıl geri döndüreceğimi bilmiyorum.
Sizde konudaki Ransomwarenin güncel bir varyantına rastlamışssınız.
Zararlıyı bu kadar AV tespit edebiliyorken neden AV kullanmıyorsunuz?

Rehberi okursanız çözüm var mı yok mu görebilirsiniz. Geçmiş olsun dosyalar gerekliyse senelerce beklemeniz gerekecek.

Ben bilgisayara format attım ama harddiske hiçbir şey yapmadım öylece duruyor
AV dediğiniz tam olarak ne oluyor

Dosyalar gerekliyse senelerce beklemeniz gerekiyor derken ? Anlamadım

Galiba bilgisayar terimleriyle aram iyi değil 😂

AV: Antivirüs
Dosyalar gerekliyse dediğim şifrelenmiş dosyalarınızı kurtarmak isterseniz demiştim. Değilmiş format attığınza göre zaten.
Formatladıysanız güvenlik önemi almanız gerekir AV kullanın diyerek bunu belirttim tekrar başınıza gelmesine karşın.

Murat Bey .coos için net bir şey yazmıyor redditede detaylı baktım.

Var mı bilginiz ?
Rehberde var arama yaptığınızda görebilirsiniz. Eski bir varyant sayılır, ancak çözümü hala yok yine de rehberi uygulayıp kontrol edin.

Arkadaşlar merhaba. Aylardır kılıtlı 3 adet SSD var. Znsm virusu gırmıstı. Dosyalarımın sıfrelerını acabılecek bir program var mı acaba?

Canım arkadasım bırısı bana yardım ETS'ın. Benim de 4 dısk kilitlendi T1 ile btıyor sonları. Nasıl cozebılırız. Rıca ederım tektek anlatın lutfen

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı