Stres yönetimi

• Konuyu başlatan Zaqu
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 14
  • Görüntüleme 1.213

Zaqu

Hectopat
Merhabalar,
Yarın Matematik sınavım var ve çok stresliyim. Sanki kalbim yerinden çıkacak, daha önce hiç böyle bir şey yaşamamıştım. Ne yapmalıyım?

8 ise bu heyecan normal çünkü ilk defa böyle bir şey yaşadık. Uykunuzu alın çünkü uyumanız zaman alacak. Sabah ise normal bir şekilde hazırlanın ve okula gidin. Stres sınav öncesi gece olan ve sık yaşanan bir durumdur. Sabah bu stres neredeyse olmaz, bu yüzden rahatlayın.
Başarılar.

8 ise bu heyecan normal çünkü ilk defa böyle bir şey yaşadık. Uykunuzu alın çünkü uyumanız zaman alacak. Sabah ise normal bir şekilde hazırlanın ve okula gidin. Stres sınav öncesi gece olan ve sık yaşanan bir durumdur. Sabah bu stres neredeyse olmaz, bu yüzden rahatlayın.
Başarılar.

Hocam ben LGS hariç hiç bir sınav için endişelenmiyorum, Stres yapınca daha kötü oluyor çünkü düşünüyorsun düşük mü alacağım diye sonuçlar kötü geliyor.

Hocam ben LGS hariç hiçbir sınav için endişelenmiyorum, Stres yapınca daha kötü oluyor çünkü düşünüyorsun düşük mü alacağım diye sonuçlar kötü geliyor.
Ama bazen stres yönetilmiyor. Ben 9.sınıfım ve ilk sınav günü öncesinde çok heyecan ve stres yaptım. Sabah kalktım ve sanki hiçbir şey olmamış gibiydim. Yani olan gece oluyor.

Merhabalar,
Yarın Matematik sınavım var ve çok stresliyim. Sanki kalbim yerinden çıkacak, daha önce hiç böyle bir şey yaşamamıştım. Ne yapmalıyım?
Sen bir de lisede gör. Ortaokulun pek önemi yok. Ama illa rahat olamam dersen tavsiyem bağırmalı çağırmalı böyle İn The End tarzı müzikler dinle yada elektronik az çok seviyorsan Enslaved diye bir şarkı vardı. Baya rahatlatırlardı beni stres esnasında. Deneyebilirsin.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı