Şu an ne dinliyorsun?

Ülkede yaşı büyük olsa dahi gittiği yolu araştırmadan destekleyen çok kişi var. Edepsizliği Nirvana'ya taşıyan bir piyasa oldu mahvettiler rap'i. Her attıkları Tweet'te küfür olan kişilerden hiç bir şey beklemeyeceksin öyle bir kitle var ki iki kelime yazamayan,kafiyeden bir haber kişileri kısaca müzik cahillerini aramıza kattılar.
Bunları ünlü eden, son 20 yıldır olan jenerasyonun (benim de içinde bulunduğum) da pek farkı yok bu meteliksizlerden, hayatı cinsel film karelerindeki gibi zanneden kişilerin ünlü ettiği beş para etmezlerin farklı olması anormal olur (yani normal böyle salaklar için, mahkum olsunlar kalitesizliğe). Günümüz Rap'i için pek bir söze gerek duymuyorum (İslamic Force gibi bir kaliteden bu yüzsüzlere çakılmaya sözüm yok) (Rap sevmem)
Popüler olanlar için birşey diyemiyorum zaten, gönlüm el vermiyor günümüzdekilere şarkı demeye (Nerede Cem Karaca'lar, Erkin Koray'lar, Barış Manço'lar nerede... Neden bu kaliteyi ortada Tedaş reklamı gibi dolananlara bıraktınız :( ) .

1574272309518.png

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Hocam Sagopa şarkılarına başlamışsınız. 😀

Evet orda da albümler şeklinde ilerleyeceğim.
BPG albümü bitmek üzere. @Famronty
Hem normal hem Re-Vocal dinliyorum :)

YT üzerinden link paylaşıyorum sadece.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı