Şu an PlayStation 5 alınır mı?

ARZEX

Femtopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Şu an PlayStation 5 alınır mı? Yoksa Slim sürüm beklenirmi ya da Slim versiyon ile normal versiyonu arasında çok performans farkı olur mu?

Abonelik sisteminde exculisve oyunlar bile yok.
Abonelik sisteminde exclusive oyunlar da var. Sadece son çıkan exclusive oyunlar yok ki bu da normal. Oyunu önce 60 dolardan satması ve mali anlamda beklentileri karşılaması lazım. Daha sonra ps plus a da geliyor zaten. Returnal, Horizon Zero Dawn, Horizon Forbidden West, Ratched & Clank, Spider Man Miles Morales, God of War, Ghost of Tsushima şuanlık Ps Plusta yer alan oyunlar arasında.

Soruna gelecek olursak donanımsal anlamda ps 5 ve xbox series x den daha iyi konsollar yok. Piyasadaki en güçlü ve üst teknoloji bu konsollarda dolayısıyla tabi ki alınır.

Her ne kadar ps5'in şu ana kadar exclusive oyunlar yönünden beklentileri karşılayamadığını düşünsemde bunun önümüzdeki yıllarda değişeceğini ve konsolun potansiyelini kullanan AAA yüksek prodüksiyonlu oyunlar göreceğimizi düşünüyorum. O yüzden şimdi alınması mantıklı.

Abonelik sisteminde exculisve oyunlar bile yok.

Abonelik sisteminde özel oyun mu yok? Emin misin? Neye dayanarak konuşuyorsun? Sitesinden bilgi alarak abonelikte var olan özel oyunları yazıyorum, tabii kaldırılanlar oldu ama şu an abonelikte var olanlar aşağıda yer alıyor.

Uncharted 4 komple
Horizon forbidden West
Spider-Man Miles Morales
Demon's Souls
Sackboy büyük macera
Rachet & clank ayrı dünyalar
Returnal
God of War 3 Remastered
Last of Us Remastered
Horizon Zero Dawn comple Edition
Days Gone
Bloodborne
Shadow of colossus
The last Guardian
Until down
Detroit became Human
Wipeout Omega Collection
Uncharted nathan drake collection

Şimdi sen tutup PS5'e özel oyun yok demek istedim diye 180 derece çark etmeyeceksen güncel liste bu.

Abonelik sisteminde exclusive oyunlar da var. Sadece son çıkan exclusive oyunlar yok ki bu da normal. Oyunu önce 60 dolardan satması ve Mali anlamda beklentileri karşılaması lazım. Daha sonra PS Plus'a da geliyor zaten. Returnal, Horizon Zero Dawn, Horizon forbidden West, ratched & clank, Spider-Man Miles Morales, God of War, Ghost of Tsushima şu anlık PS Plus'ta yer alan oyunlar arasında.

Soruna gelecek olursak donanımsal anlamda PS 5 ve Xbox Series X'den daha iyi konsollar yok. Piyasadaki en güçlü ve üst teknoloji bu konsollarda dolayısıyla tabii ki alınır.

Her ne kadar PS5'in şu ana kadar exclusive oyunlar yönünden beklentileri karşılayamadığını düşünsemde bunun önümüzdeki yıllarda değişeceğini ve konsolun potansiyelini kullanan AAA yüksek prodüksiyonlu oyunlar göreceğimizi düşünüyorum. O yüzden şimdi alınması mantıklı.

Abonelik sisteminde özel oyun mu yok? Emin misin? Neye dayanarak konuşuyorsun? Sitesinden bilgi alarak abonelikte var olan özel oyunları yazıyorum, tabii kaldırılanlar oldu ama şu an abonelikte var olanlar aşağıda yer alıyor.

Uncharted 4 komple.
Horizon forbidden West.
Spider-Man Miles Morales.
Demon's Souls.
Sackboy büyük macera.
Rachet & clank ayrı dünyalar.
Returnal.
God of War 3 Remastered.
Last of Us Remastered.
Horizon Zero Dawn comple Edition.
Days Gone.
Bloodborne.
Shadow of colossus.
The last Guardian.
Until down.
Detroit became human.
Wipeout Omega Collection.

Şimdi sen tutup PS5'e özel oyun yok demek istedim diye 180 derece çark etmeyeceksen güncel liste bu.

Peki diğer oyunlar God of War: Ragnarök'ya da Spider-Man tabii yüksek satilan oyunları neden Game Pass'e eklesinler ki.

Peki diğer oyunlar God of War: Ragnarök'ya da Spider-Man tabii yüksek satilan oyunları neden Game Pass'e eklesinler ki.

Spider-Man komple sürüm abonelikte vardı zaten bir süre sonra kaldırdılar. Yeni oyunlarını listeye koymuyor diye özel oyun yok demek doğru değil. O oyunlarda listeye gelecek bir gün.

Yeni çıkan exclusive oyunlar satış anlamında beklentileri karşıladıktan bir müddet sonra ps plusa gelir. Uzun vadede gamepass sistemiyle yarışabilmek için + ps plus üyelerini ekosistemin içinde tutmak için kütüphaneyi güncellemek ve zenginleştirmek durumundalar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı