Şu an Windows 11'e geçilir mi?

Bende Windows 10 1809 bile boşta 1.8 GB RAM tüketiyor 2 GB'ın Windows 11'i kaldırması imkansız.

Eki Görüntüle 1472795
Windows, makineye takılı olan RAM kadar kullanım yapıp, optimizasyon yapıyor. O RAM'in 2GB'sini çıkarın, kullanım 1.2GB-1.3GB'ü kullanılacaktır muhtemelen. Tabii performans da düşer. Bu nedenle Windows 11'i değil 2GB RAM, 1GB RAM ile de çalıştırabilirsiniz. Tabii kullanım 800-900MB civarında olacaktır. Bu nedenle performans çok düşük olur. Ama çalışır mı, çalışır.

Windows, makineye takılı olan RAM kadar kullanım yapıp, optimizasyon yapıyor. O RAM'in 2 GB'sini çıkarın, kullanım 1.2 GB-1.3GB'ü kullanılacaktır muhtemelen. Tabii performans da düşer.

O da doğru ama bu 1809 işte.

Evet. Hatta benim şu konuda da daha düşük RAM ile kullandım. Windows 11'i 496 MB RAM ile çalıştırmak

1659519350334.png

🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡

LVMware'de 500 MB'la da kullanılır. Önemli olan gerçek PC'de denemek.

Neden? Daha düşük RAM de sistemin çalışmadığını belirttim orada. Bu da sistemin benim izin verdiğimden daha fazla RAM kullanamadağını gösterir.

Windows 11'in sistem gereksinimleri yalan. RAM gereksinimi en az 8 GB olmalıydı. İşlemci nesil gereksinimi 4. nesilden başlamalıydı. Microsoft hata yaptı bu konuda.

Çok doğru. Insider'dan bypass etmeden Celeron N2815'li laptopuma kurmayı başarmıştım ama hızlı denemez, başka bir zaman elimde boşta duran i3 5005U'lu laptopa superlite kurmuştum, gayet akıcı fakat stabilite olarak eh diyebilirim.

Çok doğru. Insider'dan bypass etmeden Celeron N2815'li laptopuma kurmayı başarmıştım ama hızlı denemez, başka bir zaman elimde boşta duran i3 5005U'lu laptopa superlite kurmuştum, gayet akıcı fakat stabilite olarak eh diyebilirim.

Modlu sürümler güvenilir değil.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı