Şu anki halinizden memnun musunuz?

Bazılarını anlamıyorum, adamın tek derdi ülkenin ekonomisinin kötü olması değil, yiyecek veya içecek bulamayan insanlar var, ekran kartı alamaması vay be büyük dert cidden Allah evimizden uzak tutsun böyle dertleri.

Ben de halimden çok çok memnun değilim ama Allah'a şükür evimiz var geçiniyoruz, çalışıyoruz bir şeyler yapıyoruz.
Ülkenin ekonomisi daha da kötüye gidiyor sadece bugünü düşünmemek lazım ben bu ülkede gelecek görmüyorum ve memnun değilim ilerde her şey daha kötü olacak.
 
Hastayım, bütün arkadaş ilişkilerim bitti bitecek, bilgisayarıma el konuldu, iyileşmem duraksadı, sevgilimle evlenme sözü verdikten 4 gün sonra ayrıldım. Yani iyiyim ya :)
 
Sayılır. BF1 iniyor şu an ve gece açık bırakacağım. İnternet kesilip geri gelince Resume tuşuna basmak lazım ve uykuda basamam o tuşa. EA Games düzelt artık şu
özelliği!
 
Daha iyisi olabilirdi. Ama şu anda o kadar kötü değil. Ortalama diyelim.


Yardıma ihtiyacın ya da İzmir hakkında sormak istediğin sorular varsa sorabilirsin. Elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.
İzmir'e alıştım kendi işimi halledebilecek durumdayım :) Tek sorun bazı ilçelere nasıl gidileceğini bilmiyorum onu da sağ olsun İzmir'li çocuklar hallediyor. Çok teşekkür ederim :) İyi bayramlar.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı