Şu dönemde 18.000 TL bütçe ile PS5 vs Xbox Series X

ege bartu

Decapat
Yurt dışından 1 konsol alacağım. 18 bin bütçem var 3 sene Xbox One kullandım ve memmundum. RDR 2, Witcher ve GTA 5 gibi oyunlarım var fakat Game Pass'e zam geldi ve yenilemedim. Paramı Xbox'un son nesline mi vereyim yoksa marka değiştirip PS5'e mi geçeyim? Last of Us gibi oyunları merak etmiyorum tek Spider-Man'i ve GoW'u merak ediyorum. Şunu da söylemem lazım bir oyuna 1000 lira 900 lira verecek bütçem yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ya da şöyle yapabilirsiniz bir PS4 Pro alabilirsiniz ikinci el yanına da bütçe yetiyorsa Series X, yetmiyorsa Series S, çünkü sadece God of War ve Spider-Man ile ilgilendiğinizi belirttiniz, en iyi God of War oyunları PS4'te bulunuyor (GoW3, GoW4, Ragnarok).

PS plus ile PlayStation daha mantıklı olabilir. Xboxdan daha iyi bir konsol olduğu açık. Xbox konsollarında oyunlar Playstation'daki kadar optimize edilmiyor. Ben Playstation alırdım.

Allah aşkına açın bir bakın Xbox’ta oyunlar kaç para… Elden Ring, Assassin's Creed, Resident Evil falan oynamak isterseniz kaç paraymış Xbox'ta acaba?

Ömür boyu GamePass veya PS Plus size ne dayatıyorsa onu oynayacaksanız bir şey diyemem ama PS Plus’ın kütüphanesi daha kaliteli zaten. Hem de şu an daha ucuz galiba.

Oyunları da ister kutulu ister paylaşımlı hesap olarak al, oyna sat çok rahat alıcı buluyorsun yeni çıktıkları dönem. Bazen 0 TL, bazen 50-100 TL tutuyor bunu yapması.

Son düzenleme:
Ps Plus olmasa Xbox derdim ama Ps Plus şuan için bence Game Passin önünde yeni olduğu için. İçinde baya bir oyun var ve Ps Exclusivelerinin hepsi var diye hatırlıyorum onun için Ps çok daha mantıklı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı