Su kaç derecede kaynar?

MaviDumanEtkisi

Hectopat
Katılım
28 Nisan 2014
Mesajlar
204
Yer
Kocaeli, Turkey
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Malum MSI laptopumu satınca ASUS ROG G750Jz'yi beklerken eski bilgisayarım olan Dell Inspiron N5110 laptopumun fanını temizledim ekran kartı ve işlemcideki artık macunu temizleyip yeni macun sürdüm( çok ince sürdüm ve tam oturduğuna eminim).

Sonra 3-4 gün bekledim macunları yeni sürdük çünkü. Bugün de bir CS Source oynayayım dedim.

Bilgisayarım kapanmadı bu iyiye işaret ama ara ara kasmalar oldu donmalar oldu ısıyla alakalı. Sol bileğimi koyduğum yer o kadar sıcak ki parmağımı dokunduramıyorum. Biraz bekledim soğusun diye 30 dakika sonra buz gibiydi gayet iyiydi :D. Sonra HW Monitor'ü açarak tekrar denedim ve sonuç olarak bu bilgisayarla artık oyun oynanmaz kanısına vardım buyurun dereceler :D.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Nasıl 100 yaa. 48 65 derece olarak gözüküyor. Max=100 ;)

Boşta zaten 65-55 arasında sürekli. Oyunu açınca direk 100 dereceye fırlıyor :D. Normalde en fazla 85-90 olması lazım. Bilgisayarı 2 yıl önce aldığımda çok iyiydi bu kadar fazla ısınması yoktu elim soğuktu sürekli 1 sene sonra ısınması başladı ve temizlettirdim ama artık böyle boyuna ısınıyor :D. Fanın sesine gelirsek vuuuuuu şeklinde bir ses çıkarıyor sanırsın f-16 havalanıyor :D

Benim arkadaşımda da oluyordu ısınma . O kadar ısınıyordu ki elimi koyamıyordum :D

Aynı bilgisayardan mı :D
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı