Süperonline İle Birlikte Verilen Modem Dışında Modem Kullanmak

Overwith

Megapat
Daha fazla  
Asus DSL AC-51 fiber destekli modemini kullanmaktayım. 9 gün sonra türk telekom ile olan sözleşmem biticek ve altta süperonline altyapısını gördüğüm için ona geçmeyi düşündüm. Arayıp bilgi aldığım yetkili bana verilen modem dışında modem kullanamayacağımı söyledi özel modemmiş de carttı da curttu da... Süperonline'ı başka bir modemle kullanan var mı var ise nasıl sağlıyoruz bağlantıyı anlatabilir misiniz ?

Hocam Süperonline tarafı biraz cins. Ama sizi kendi cihazlarını kullanmaya zorlama gibi bir saçma durum daha duymadım sonuçta elinde modem var. Abone olsan bile anladığım kadarıyla o modemin ücretini senden almaya çalışacaklar gibi duruyor. Bence Türknet tercih et derim ben kullanıyorum gayet de memnunum hem daha ucuz hem de AKK yok.

Hocam Süperonline tarafı biraz cins. Ama sizi kendi cihazlarını kullanmaya zorlama gibi bir saçma durum daha duymadım sonuçta elinde modem var. Abone olsan bile anladığım kadarıyla o modemin ücretini senden almaya çalışacaklar gibi duruyor. Bence Türknet tercih et derim ben kullanıyorum gayet de memnunum hem daha ucuz hem de AKK yok.
Süperonline a geçtim dün itibariyle. Adamlar gelip kurulumu yaparken kendi modemime istedim kurulumu ama şifrenin otomatik olarak geldiğini yapamadıklarını söyledi. Müşteri hizmetlerini aradım onlar da firmanın kendi modemlerini kullandırmak istediğini kendilerinin de ekrandan şifreyi göremediklerini yıldız olarak gördüklerini söyledi. Hoş bir durum değil ama yapacak bir şey yok gibi. Eski modemimdeki misafir ağı özelliğini router olarak kurup öyle kullanıcam artık. ZTE nin bir modemini verdiler wifi çekim gücü olarak kendi modemimden daha iyi olabileceği hiç aklıma gelmezdi o ayrı mesele :)

Böyle bir şeyi ilk defa sizden duydum. Müşteri hizmetlerini arayın ve ADSL veya DSL ne kullanıyorsanız kullanıcı adı ve şifrenizi talep edin telefonunuza yollayacaklardır, daha sonrasında modeminizin arayüzünden bunları tanımlayın. Bir problem olabileceğini düşünmüyorum.
375730

İlk defa böyle birşeyi sizden duydum. Bende superonline kullanıcısıyım benim telefonuma göndermişlerdi. Kendi modemimi kullanabiliyordum. Ama baya oldu hız düşümleri oluyordu bazen de kopmalar onları aradığımda ise sorunun kaynağını göremediklerini çünkü farklı modem kullandığımı söylediler. Bizim modemimizi kullanın demişlerdi. Oradan takip edebiliyorlarmış falan filan.

Böyle bir şeyi ilk defa sizden duydum. Müşteri hizmetlerini arayın ve ADSL veya DSL ne kullanıyorsanız kullanıcı adı ve şifrenizi talep edin telefonunuza yollayacaklardır, daha sonrasında modeminizin arayüzünden bunları tanımlayın. Bir problem olabileceğini düşünmüyorum.
Eki Görüntüle 375730
Yazmayı unutmuşum kusura bakmayın. Bu dediklerim fiberde geçerliymiş onu da belirtti müşteri hizmetleri.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı