Sürekli ağlıyorum

Kızla bugün bile yazışıp başbaşa konuşup oyun oynadık. En son attığım SS de gördüğünüz gibi başka bir sevdiği olduğunu belirtti ama vaz geçeceğim anlamına gelmiyor. Spora başlicam, bi kere ınsta da dolaşırken sırt sevdiğini söylemişti deli gibi sırt çalışcam. Biliyorum bu takıntı haline gibi geliyor ama kendi hırsımı durduramıyorum. onun platonik olduğu kişiden daha iyi olmak için her şeyi yapıcağım çünkü Gülüşü çok güzel andırır beyaz papatyayı, yüzü ayrı güzel andırır beyaz kelebekleri. Bu kızla 6 ay boyunca el ele tutuşup birlikte kaldırımda yürümenin hayalini kurdum, gerekirse 6 sene daha da beklerim.

Kızla bugün bile yazışıp başbaşa konuşup oyun oynadık. En son attığım SS de gördüğünüz gibi başka bir sevdiği olduğunu belirtti ama vaz geçeceğim anlamına gelmiyor. Spora başlayacağım, bir kere Instagram da dolaşırken sırt sevdiğini söylemişti deli gibi sırt çalışacağım. Biliyorum bu takıntı haline gibi geliyor ama kendi hırsımı durduramıyorum. Onun platonik olduğu kişiden daha iyi olmak için her şeyi yapacağım çünkü gülüşü çok güzel andırır beyaz papatyayı, yüzü ayrı güzel andırır beyaz kelebekleri. Bu kızla 6 ay boyunca el ele tutuşup birlikte kaldırımda yürümenin hayalini kurdum, gerekirse 6 sene daha da beklerim.

Hocam öncelikle size bir kez daha geçmiş olsun diyor ve kendimden yola çıkarak tavsiye vermek istiyorum şahsen ben reddedildikten sonra pek hoş karşılanmadım kız benden uzaklaştı aynı şekilde benim de adım takıntılıya çıktı vazgeçemedim diye fakat sizin kız böyle devam ederse siz olursunuz gibi fakat hoşlandığı kişiyle sevgili olmaması senaryosunda bunlar gerçekleşir.

Hocam öncelikle size bir kez daha geçmiş olsun diyor ve kendimden yola çıkarak tavsiye vermek istiyorum şahsen ben reddedildikten sonra pek hoş karşılanmadım kız benden uzaklaştı aynı şekilde benim de adım takıntılıya çıktı vazgeçemedim diye fakat sizin kız böyle devam ederse siz olursunuz gibi fakat hoşlandığı kişiyle sevgili olmaması senaryosunda bunlar gerçekleşir.
Kız ona 1 senedir felan platonik ama gerçekten çok seviyor galiba. En yakın arkadaşı da öyle diyor Ama dediğiniz gibi, 1 kırıntı ihtimal olsa bile yıllarımı yakmaya hazırım.

Screenshot_20231102-200742.jpg

Kız ona 1 senedir falan platonik ama gerçekten çok seviyor galiba. En yakın arkadaşı da öyle diyor ama dediğiniz gibi, 1 kırıntı ihtimal olsa bile yıllarımı yakmaya hazırım.

Eki Görüntüle 2018511

O zaman iş çok sıkıntı hocam 1 sene platonikse sizi kırmayarak reddetmiş size o gözle bakmıyor yani olma ihtimaliniz çok düşük bende atayım isterseniz nasıl reddedildiğimi :)

Ah be ustam ah. Şu hayat yüzümüze gülmicek en azından birinden hoşlansa bi ihtimal unutman kolay olabilirdi. Ben şu mesajı cevaplarken elimin ilk defa bu kadar çok titrediğini görmüştüm.
Screenshot_20231114-104356.jpg

Kız kolay unutup başkasıyla olamam diyor, ben nasıl unutcam peki.

Hemde hergün yazışıp konuştuğumuzu kendisi bilmiyormuş gibi

Ah be ustam ah. Şu hayat yüzümüze gülmeyecek en azından birinden hoşlansa bir ihtimal unutman kolay olabilirdi. Ben şu mesajı cevaplarken elimin ilk defa bu kadar çok titrediğini görmüştüm.
Eki Görüntüle 2018520

Kız kolay unutup başkasıyla olamam diyor, ben nasıl unutcam peki.

Hocam dediğim gibi kız 1 yıldır unutamamışsa ve onu yeğliyorsa o zaman iş sakat kız sizi istemiyor bence sizi kırmamak için insan gibi yaklaşmış benim attığım ekte bana da insanca yaklaşılmıştı sonradan bozdu :) ama kız birini sevmiyordu onu biliyorum.

Hocam dediğim gibi kız 1 yıldır unutamamışsa ve onu yeğliyorsa o zaman iş sakat kız sizi istemiyor bence sizi kırmamak için insan gibi yaklaşmış benim attığım ekte bana da insanca yaklaşılmıştı sonradan bozdu :) ama kız birini sevmiyordu onu biliyorum.

Olsun hocam sporumu yapıp 2 3 ben aldıracağım yüzümden. Son bir 6 ay daha en azından belki bu sefer başarabileceğim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı