Sürekli ağlıyorum

Konunun tamamını okumadan yazıyorum, kimse yanlış anlamasın ama; birisinden hoşlandığınızı mesaj üzerinden söyleyerek olaya 1-0 geriden başlıyorsunuz. Asla yüz yüze söylemeniz kadar etkili değil.

Konunun tamamını okumadan yazıyorum, kimse yanlış anlamasın ama; birisinden hoşlandığınızı mesaj üzerinden söyleyerek olaya 1-0 geriden başlıyorsunuz. Asla yüz yüze söylemeniz kadar etkili değil.
Yüzüne söyledim, mesajla cevap aldım.

Kızla dün 4 5 saat boyunca sohpet ettik anılarımızı falan anlatıp, flörtü gibi bişey oldum galiba. Çiçek alalım diyor ben diyom beyaz, papatya veya gül. Neden diye soruyor bende birini anımsatıyor bana diyorum kim dediğinde de seni diyom. Böyle bi duraksıyor utandığını anlıyorum konu açıyorum. Yani son 1 haftam kız baya bi yakınlaştı. Yılbaşı kurası çektik geçen kız bana gelsin diye 10 kişinin kağıdına baktım, zor buldum slwkdkwşekfkw. Geçen de story sinde bi şiir paylaşmıştı.

Gayret etmezsen nasip olmicak gibisinden.

Screenshot_20231129-042444_1.jpg

Bende Şems-i nin başka şiiri ile ST attım ondan sonraki gün.

images (8).jpeg

Gerçekten olucak gibi. pısırık başarısız bir çocuktan nereye geldim çok değiştim 7 ayda.

Kızla dün 4 5 saat boyunca sohbet ettik anılarımızı falan anlatıp, flörtü gibi bir şey oldum galiba. Çiçek alalım diyor ben diyorum beyaz, papatya veya gül. Neden diye soruyor bende birini anımsatıyor bana diyorum kim dediğinde de seni diyorum. Böyle bir duraksıyor utandığını anlıyorum konu açıyorum. Yani son 1 haftam kız bayağı bir yakınlaştı. Yılbaşı kurası çektik geçen kız bana gelsin diye 10 kişinin kağıdına baktım, zor buldum slwkdkwşekfkw. Geçen de storysinde bir şiir paylaşmıştı.

Gayret etmezsen nasip olmayacak gibisinden.

Eki Görüntüle 2039525

Bende şems-inin başka şiiri ile st attım ondan sonraki gün.

Eki Görüntüle 2039527
Gerçekten olacak gibi. Pısırık başarısız bir çocuktan nereye geldim çok değiştim 7 ayda.

Açıldığın zaman kız sana bu şekilde bir his beslemiyorsa geri çekilebilir, oldukça normal. Çevremden de gördüğüm kadarıyla zamanla gelişen bir olay bu. Olumlu veya olumsuz olarak sonuçlanabilir fakat sonucunda çok büyük bir deneyim ve gelişimle karşılaşıyorsun. Ne kadar erken yaşta bu duygularını tanır ve mücadele etmeyi öğrenirsen ileride oldukça faydası dokunacak sana. Gönlünü temiz tut, hayatının merkezine hiçbir zaman bir insanı koymamaya çalış. Zamana bırakmaktan, çabalamaktan başka bir çaren yok.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı