Sürekli Ağrı Kesici Kullanmak

Kafanıza göre ilaç içmeniz doğru bir hareket değil. Doktora gidip bir gözükebilirsiniz en sağlıklı yöntemi o bilecektir. Şimdi buraya şunu şunu kullan yazabilirler onlara aldırış etme ve git kontrolünü ol.

Kardeşim aynı şekilde bana olmuştu 1 hafta sürdü. Ama ben doktora gitmiştim mikrop kapmışsın demişti.
Antibiyotik kullandım en ağırından anca düzeldim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ağrı kesiciler sadece anlık seni kurtarır 2-3 saat ama altında yatan problemi çözmez.
1-2 sorum olacak başının tam neresi ağrıyor ona göre bölüm söyleyeyim.
Baş dönmesi olmadan da yürürken dengesizliğin var mı ?

5 gündür çok hastayım. Ateşim var. Kafama sanki bıçak saplanıyor gibi ağrıyor. Her tarafı ağrıyor. Ayağa kalkınca düşecek gibi oluyorum. 2 gündür Novalgin kullanıyorum. Sürekli kullanmam halinde ağrı kesilir mi tamamen yoksa geçici mi?
Ağrı kesiciler sürekli kullanılacak ilaçlar değildir. Belli bir zamandan sonra etki etmesi için doz artırmanız gerekir ve yan etkileri de fazladır. Beş gündür varolan ateş ve halsizlik zaten doktora görünmek için başlı başına sebepler. Daha fazla zaman kaybetmeyin.

Kardeşim aynı şekilde bana olmuştu 1 hafta sürdü. Ama ben doktora gitmiştim mikrop kapmışsın demişti.
Antibiyotik kullandım en ağırından anca düzeldim.

Tıpta bir kural vardır en temel kural hastalık kişiye özgüdür. Her insanda aynı belirtileri göstermediği gibi aynı ilaçlarda etki etmeyebilir.
Acile git, iğne veya serum ye.
Hastanedeki acil kavramını çok yanlış anlıyorsunuz. Acil demek anlık oluşan yeni olan yani mesela bu sabah ateşin 39 olmuştur tamam bu acildir fakat aynı problemler 5 gündür var ise acile değil uzman doktora gitmeniz gerekir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çok enteresan bir konu, bana mesajla çok ilaç soran oluyor ama buradaki konuya baya şaşırdım :) Bir Kulak Burun Boğaz Uzmanına vakit kaybetmeden uğrayın.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı