Arkadaşlar merhaba. 16 yaşındayım. Minimum 7 saat uyuduğum halde gün içerisinde çok halsiz ve uykuluyum. Okulda da bu nedenle dikkatim dağılıyor ve dersleri kaçırıyorum. Nasıl çözebilirim? Supradyn all day gibi takviyeler işe yarar mı?
Bende okula gidiyorum yaşım 15. Halsiz olmamızın sebebi 2 yıl boyunca evde yattıktan sonra birden okula başlamak. Ben ilk 2 gün hastaydım ama zamanla geçiyor.Arkadaşlar merhaba. 16 yaşındayım. Minimum 7 saat uyuduğum halde gün içerisinde çok halsiz ve uykuluyum. Okulda da bu nedenle dikkatim dağılıyor ve dersleri kaçırıyorum. Nasıl çözebilirim? Supradyn all day gibi takviyeler işe yarar mı?
Arkadaşlar merhaba. 16 yaşındayım. Minimum 7 saat uyuduğum halde gün içerisinde çok halsiz ve uykuluyum. Okulda da bu nedenle dikkatim dağılıyor ve dersleri kaçırıyorum. Nasıl çözebilirim? Supradyn all day gibi takviyeler işe yarar mı?
Hocam okuldan önce böyle bir şey yoktu fakat sadece uyku saatlerim değişti yoksa uyuma sürem aynı anlayamadım neden. Peki takviyeler işe yarar mı? Kullanan var mı?Bende okula gidiyorum yaşım 15. Halsiz olmamızın sebebi 2 yıl boyunca evde yattıktan sonra birden okula başlamak. Ben ilk 2 gün hastaydım ama zamanla geçiyor.
Hocam okuldan önce böyle bir şey yoktu fakat sadece uyku saatlerim değişti yoksa uyuma sürem aynı anlayamadım neden. Peki takviyeler işe yarar mı? Kullanan var mı?
Hocam okuldan önce böyle bir şey yoktu fakat sadece uyku saatlerim değişti yoksa uyuma sürem aynı anlayamadım neden. Peki takviyeler işe yarar mı? Kullanan var mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.