Sürekli halsiz olmak

BrnKrkz

Hectopat
Arkadaşlar merhaba. 16 yaşındayım. Minimum 7 saat uyuduğum halde gün içerisinde çok halsiz ve uykuluyum. Okulda da bu nedenle dikkatim dağılıyor ve dersleri kaçırıyorum. Nasıl çözebilirim? Supradyn all day gibi takviyeler işe yarar mı?

Arkadaşlar merhaba. 16 yaşındayım. Minimum 7 saat uyuduğum halde gün içerisinde çok halsiz ve uykuluyum. Okulda da bu nedenle dikkatim dağılıyor ve dersleri kaçırıyorum. Nasıl çözebilirim? Supradyn all day gibi takviyeler işe yarar mı?
Bende okula gidiyorum yaşım 15. Halsiz olmamızın sebebi 2 yıl boyunca evde yattıktan sonra birden okula başlamak. Ben ilk 2 gün hastaydım ama zamanla geçiyor.

Sadece uyku yetmez ki?
Farklı şeylerde bakmak lazım.

Bende okula gidiyorum yaşım 15. Halsiz olmamızın sebebi 2 yıl boyunca evde yattıktan sonra birden okula başlamak. Ben ilk 2 gün hastaydım ama zamanla geçiyor.
Hocam okuldan önce böyle bir şey yoktu fakat sadece uyku saatlerim değişti yoksa uyuma sürem aynı anlayamadım neden. Peki takviyeler işe yarar mı? Kullanan var mı?

Hocam okuldan önce böyle bir şey yoktu fakat sadece uyku saatlerim değişti yoksa uyuma sürem aynı anlayamadım neden. Peki takviyeler işe yarar mı? Kullanan var mı?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sorunu olabildiğince kendinde çözmeye çalış. İlaç sonraki iş bence.

Okuldan önce sürekli evde hareketsiz olduğumuz için vücut ona alışmış. O yüzden birden okula başlayınca aşırı derecede yorulmaya başladık bu çok normal hatta ben açık liseye bile geçmeyi düşündüm 3 gün içerisinde o derece. Zamanla 1 2 hafta içerisinde geçeceğini düşünüyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı