Sürekli İnternetin Kopması

Eve yeni internet bağlattım lakin 2 aydır bağlattığımdan beridir bu sıkıntıyı yaşıyorum, ara ara internet kopuyor ışığı kırmızıya dönüyor ve 1,5 dakikada geri geliyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
türktelekom internet ve zyxelmodel markası var internette buna dair videolar izledim internet hızım yerime göre yüksek geliyormuş ama bi bilgim yok.

Sistem Monitörü diye bir bölüm varsa oradan xDSL İstatistiklerini paylaşırsan yardımcı olacaklardır sana. Veya ilk girdiğin bölümde sağ tarafta bir yön işareti ile Durum yazar bir yer olur. İkisinden birini paylaşırsın.

Modem marka ve modeli nedir?

Hocam en son yorumdan sonra mesaj ekledim ama size bildirim gelmedi sanırım. Yeni hat değerlerimi paylaştım ama bazı sorunlar var gibi. Bir kontrol ederseniz sevinirim. @Cleante @Handsome Reis

Merhaba Bende Böyle Bir Sıkıntı Yaşadım Modemini ara Kablo İle Mi Kullanıyorsun Yoksa Direk Prize Bağlı mı? (çok çekmiştim böyle bir sıkıntım vardı)

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı