Sürekli smurf hesap geliyor

Smurf gelmesine karşı koyamazsınız fakat onları yenebilirsiniz. Sonuçta takım oyunu oynuyoruz, tek bir kişi çok etki yaratamaz. Arkadaşlarınız ile girin, siz de smurf getirin.
Oyuna herkese açıldıktan birkaç ay sonra bronz olarak başlamıştım. Silver'a çıkma maçında karşıya dia 3 adam gelmişti. 5 kişi tek site'a push atıp adamın ace atmasını, midde daha adamı görmeden yediğim tekleri bir ben bir de Allah hatırlıyordur sadece. 37/3/2 gitmişti adam.
Merhaba dostlar, yaklaşık üç gündür Valorant'a sardım dereceli oynuyorum. Rankım yeni açıldı. Bronz 3'üm ama sürekli karşıma immo smurf hesaplar geliyor. Bu konuyu nasıl çözeceğiz?
Valla tek çözüm azıcık kendini geliştirip, yeni hesap açıp rank kasmak. Ben en son arkadaşlarım ile girebilmek için kendi hesabımla birlikte 4 hesabın ranked maçlarını oynadım. Hepsinde dia 1 veya dia 2 olarak başlattı oyun. Azıcık iyi oynayınca yüksek rank veriyor.
 
Oyuna herkese açıldıktan birkaç ay sonra bronz olarak başlamıştım. Silver'a çıkma maçında karşıya dia 3 adam gelmişti. 5 kişi tek Site'a push atıp adamın ace atmasını, midde daha adamı görmeden yediğim tekleri bir ben bir de Allah hatırlıyordur sadece. 37/3/2 gitmişti adam.

Vallahi tek çözüm azıcık kendini geliştirip, yeni hesap açıp rank kasmak. Ben en son arkadaşlarım ile girebilmek için kendi hesabımla birlikte 4 hesabın ranked maçlarını oynadım. Hepsinde dia 1 veya dia 2 olarak başlattı oyun. Azıcık iyi oynayınca yüksek rank veriyor.

Hocam bu konu ile ilgili çalışmaları var mı peki bildiğiniz duyduğunuz Riot'un.
 
Birkaç maç eloya göre yüksek bir KDA'da oynayınca karşıya da bulunduğun eloya göre daha yüksek elo atmaya başlıyor. Mesela arkadaşımın hesabında oynarken gold 1'e çıktığımda yanlış hatırlamıyorsam plat 1 ile dia 1 arası elo veriyordu. Bildiğim tek önlem bu. Tabii şu an nasıl bilemeyeceğim; ben 7-8 ayda bir girip, 1-2 hafta oynayıp siliyorum oyunu.
 

Geri
Yukarı