Sürekli Tedavi Görenlere Bir Şans Tanınıyor!

Katılım
26 Nisan 2020
Mesajlar
6.973
Makaleler
45
Çözümler
9
İyi akşamlar,
Ben 4 yıldır ruhsal ve duygusal bozukluktan dolayı engelli raporu almış biriyim. 11. sınıfta psikolojim bozulmuştu. Ha bire doktora gidiyordum. O zamanlar engelli raporum yoktu. Doktor rapor vere vere kota doluyordu. Baktı böyle olmayacak dedi. Senin 30 gün olan izin süresini arttıralım dedi. Okulundan tek hekim mi 3 hekim mi istiyorlar öğren gel dedi doktor. Ondan sonra doktora tekrardan gittim ve tek hekim 50, 3 hekim 200 TL dedi(4 sene önceki fiyatlar). Sonra annem ile birlikte üniversiteye gittik. Üniversite de 3 hekim yapıldı ve 50 TL aldılar. Bir oraya bir buraya koşuyorsunuz. Yok o imza atacak, yok bu kişi seni muayene edecek falan filan.

Yani engel durumunuz(sürekli tedavi, hastaneye yatmak, bedensel ve zihinsel kusur gibi) varsa böyle bir şans tanınabilir. Şansınıza belki olur ancak doktorun insafına bağlı bir şey.

Ben 60 günü doldurdum. Ama okula gidemiyordum, o derece yani. Ben yaşadım sizin de böyle durumunuz varsa yardımcı olmak için yazdım.

Psikolojik sıkıntı acayip zor. Herkes kafaya takma der. Of "sihirli sözcük". Her şey bitti. Artık çok iyiyim, her şeyden kurtuldum.😡 Bedensel olarak da ameliyat oldum. Bacağımda kemiğin içinde iyi huylu tümör varmış. Onu ameliyat ile aldılar. İzi kaldı ve şişkinlik var. Şişlik zarar vermiyor ama çok değil. Bacağım kapalı olduğu için kimse ne oldu diye sormuyor. Açık olsa bile dikkatle bakılmazsa bile gözükmüyor.

Her neyse...

Başka bir sorunuz olursa çekinmeden sorabilirsiniz.
Not: Bu okulla alakalı olduğu için buraya yazdım.
 
Allah yardımcınız olsun, ne diyeyim?
Teşekkür ederim. Ben yaşadım, başkası yaşamasın. Burada psikolojik konuda yardımcı olmak istiyorum diğer arkadaşlara.
Heyet Raporu ve geçirdiğin büyük ameliyatlar sonrası verilen epikriz raporu alanlara benim zamanımda 60 güne kadar izin veriliyordu. Geçmiş olsun.
Epikriz raporu var. Geçen sene verildi. Ama okula gidemedim ve açık lise okumak zorunda kaldım ve hala lise bitmedi. Benim yaşıtlarım üniversite 1
 

Yeni konular

Geri
Yukarı