Süt vücutta su mu tutuyor?

Daha fazla  
YouTube'ta bir body Building hocası dedi bunu. Bir bardak süt 5-6 bardak su tutar vucütta dedi. Bu ödem demek oluyor değil mi? Eğer doğruysa yoğurtta su tutar mı? Yoğurdu çok seviyorum, her gün yerim.

YouTube'ta bir body Building hocası dedi bunu. Bir bardak süt 5-6 bardak su tutar vucütta dedi. Bu ödem demek oluyor değil mi? Eğer doğruysa yoğurtta su tutar mı? Yoğurdu çok seviyorum, her gün yerim.
Yağ oranın %10 un altında değilse bundan korkmana gerek yok. Vücutta asıl su tutan şey yağ tabakasıdır. 1 gr glikojen vücutta 4 birim su tutar yani asıl dikkat etmen gereken şey yağ oranın.

Yarışmaya hazırlanmıyorsan ye gitsin bunlar ince detaylar. Ya da formunun en zirve haline ulaşmayı planlıyorsundur belki o zaman 2 ay sütü kesersin. Diğer türlü normal sporunu yaparken süt ürünlerini kesmek saçmalık.
Hocam zaten çok kiloluyum şuan . Morbid obeze yakınım. Nereden kilo versem(kaslar hariç) kar sayıyorum😀 .

Yoğurt kesilebilir zaten yağlı bir şey. Sütü de az yağlı alırsanız daha iyi olur. Tuz, baharat tüketimini de azaltmanız lazım. Sütten daha çok su tutuyor vücutta.
Hocam 10 gündür spora başladım . İlk on gün kardiyo olmalı diye duymuştum zaten iyide yaptım yani 2 kilo eksilmişti. Dün gece 2 parmak kadar tatlı ve biraz fazla dondurma yedim gece 4 gibi. Tartıldım az önce geri almışım 2 kiloyu. Bu ödem olabilir mi yoksa yağ mı oldu yediklerim?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı