Sulu yemek yiyemiyorum

Hocam bir kaşık yediğim gibi kusuyorum, zorlamakla olmuyor. (bir kaşığı yerken bile zorlandım.)

Fikriniz için teşekkürler, araştıracağım.

Bende et ve etten yapılan yemekleri Sev sem'de yiyemiyordum sindirim sistemi kaynaklı bir sorundu benimkisi sende bir doktora görün bence.

Merhaba arkadaşlar, ben başlıkta belirttiğim gibi sulu yemekler yiyemiyorum. Örnek vermek gerekirse çorbadan bir kaşık alıp içtikten sonra ikinci kaşığı alamadan kusuyorum. Hiçbir sulu yemek yiyemiyorum, öneri yapabilecek var mı?

Not: 15 yaşındayım.
Hocam aslında doktor tedavi vs. yardımcı olabilir ama bence artık belirli bir yaşa gelmişsiniz daha değişmez o.

Hocam yemeğin suyunu süzün. Sonra süzdüğünüz suyu bir bardağa döküp için. Böyle yapa yapa yenebileceğinizi düşünüyorum. Belki biraz sığ fikirler ama hayatımda ilk kez sulu yemek yediğinde kusan insan görüyorum kusura bakmayın.

Deneyeceğim, güzel fikriniz için teşekkürler hocam. Bu arada muhtemelen bunun sebebi küçüklüğümden beri köfte, patates gibi karbonitlara alıştırıldığım için.

Bence gayet mantıklıydı taa ki içmeye kadar. Dediğini yapabilirsiniz suyu süzüp yemek mantıklı duruyor.

Hocam bu şekilde süzerek yiyeceksem, pek anlamı olduğunu sanmıyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı