Superbox modemi başka hat ile kullanabilir miyim?

Katılım
9 Temmuz 2018
Mesajlar
1.016
Çözümler
2
Yer
psk. svş. uzm.
Mümkün mü böyle bir şey? Superbox internetimin kotası bitti o yüzden modemdeki Turkcell SIM kartı çıkarıp Türk Telekom hattımdaki 10 GB kullanmak istiyorum. Telefonunda kullansana diyenler olacak geçici olarak tuşlu telefon kullandığım için tarifemdeki interneti kullanamıyorum.
 
Mümkün mü böyle bir şey? Superbox internetimin kotası bitti o yüzden modemdeki Turkcell sım kartı çıkarıp Türk Telekom hattımdaki 10 GB kullanmak istiyorum. Telefonunda kullansana diyenler olacak geçici olarak tuşlu telefon kullandığım için tarifemdeki interneti kullanamıyorum.

Orada denesen olmayabilir. Eskiden Vodafone cepte Wi-Fi tarzında şeyler vardı. Onların 4.5G versiyonlarını satın alıp kullanabilirsin. Bende 2015'den kalma var ve hala kullanıyorum. Faturasız hatta 1500 gani dk yükledim kullanıyorum. Ama 3G olduğu için hızı yerlerde. 4.5G almanı öneririm. Fazla pahalı da değiller.
 
Superbox modeme herhangi bir hattın SIM kartını takıp kullanabilirsiniz, sadece pin kodu olmasın yeterli. Kartı modeme taktıktan sonra modemi resetleyiniz.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı