Superbox ve redbox saçmalığı

• Konuyu başlatan Garibo
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 12
  • Görüntüleme 3.139
Birkaç gündür uğraşıyorum. Bugün edindiğim bilgileri aktarmak istiyorum. Bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim. Altyapı olmadığı için Superbox ve redbox konusunda firmalara başvuru için aradım ve bilgi aldım. İki firma evde kullanabileceğimi fakat başka yere gittiğimde bulunduğum adresin internet altyapısı mevcut ise orada kullanamayacağımı söyledi. Yani benden alamadığım hizmet için fazladan para alacak :) ben kız arkadaşım KYK yurduna geçtiğinde kullansın diye araştırma yapmıştım ve böyle saçma bir sonuç ile karşılaştım. Her yerde kullanabileceğim bir internet olarak satıp, internet alt yapısı mevcut olan yerde kullanamamak çok saçma geldi. Bahaneleri altyapı var baz istasyonu yokmuş :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Müşteri hizmetleri altyapı olan yerlerde kullanamazsınız diye belirtiyor. Bulunduğum adreste internet alt yapısı varsa verdikleri cihaz çalışmıyor. 2 firma içinde bu cevabı aldım. Yurt için altyapı var ama ben oraya internet bağlatamam. Çok saçma bir sistem.
10 Mbps paketini alıp tırında gezdirenler var.

O sadece sözleşmede yazmaktan öteye gitmiyor.
Müşteri hizmetleri telefonda söyledi. 4.5g paketlerinde alt yapısı olan yerde kullanamıyorsun.

Evde, hem ADSL hem Superbox kullanıyorum. Altyapı olan adreste çalışmama gibi bir durum yok.
Screenshot_67.png

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı