Superbox'dan TurkNet'e geçmek

Superbox'ı kaç ay kullandıysan indirimi falan hepsini ödüyorsun. Doğru bilgiyi Turkcell'den edinebilirsin. Az buz paralar değil bu arada. Eğer bitmesine çok kalmadıysa kullan şimdilik derim.
 
Turknet e gecmenizi asla ama asla onermem. Ben yeni turknet kullanicisiyim (7 aydir) bolgemizde fiber altyapisi oldugunu ve hattimizdan ortalama 80-100 mb arasi internet alabilcegimizi soylediler su anki degerler 8 mb ye 0.5. İnternet hizmeti iyi degil ayni sekilde musteri hizmetleride turktelekomu aratmiyor musteri hizmetlerini aradiginiz zaman telefonunuza kimse baglanmiyor. Online uygulama uzerinden onlara ulasabilceginiz soyleniyor ve onlar size donus yapiyor. Ben her hafta kesintiden dolayo turknetle ugrasmam gerekiyor internet son derece kotu ve biz gectigimizden 1 ay sonra faturamiz fazla gelmeye basladi (15tl).
Cayma bedeline gelince bizde turktelekomda tahut bozmustuk(aslinda bosmamistik ama fatura cikmisti) ve turknete belgeleri attigimizda her ay faturamizdan 10 tl dusurceklerini soylediler toplam 120 tl olcak sekilde hala odeniyor.

Ozetlemek gerekirse musteri hizmetleri kotu ayni sekilde surekli kesinti oluyor. İnternet degerleri dusuk. Herhangi bir sekilde altyapi yapmiyorlar. Bunlar benim yasadiklarim birde turknete gecmeme sebep olan kisinin internetinden az birsey bahsedim

Gigafiber altyapisi olunca internet degerleri gercek anlamada iyi oluyor (500mb ye 500 mb ) Eger gigafiber altyapisi varsa gecin normal fiber degil sadece gigafiber varsa gecis yapin
 
Superbox'ı kaç ay kullandıysan indirimi falan hepsini ödüyorsun. Doğru bilgiyi Turkcell'den edinebilirsin. Az buz paralar değil bu arada. Eğer bitmesine çok kalmadıysa kullan şimdilik derim.
2 senedir kullanıyorum o zaman pahalıya patlayacaktır. Beklemek daha mantıklı dediğinize göre.
 
3 ay önce yeniledik, daha geleceği kesin değildi, tek alternatif Superbox vardı.
Gigafiber altyapınız var ise eğer Turknet 480 TL cayma bedelini karşılıyor. Onun haricinde cayma bedelinizi müşteri hizmetlerinden öğrenebilirsiniz. Türknet'e gelirsek pişman olmazsınız. Yüksek hızlarda Turknet gerçekten rakipsiz.
 

Geri
Yukarı