- Makaleler
- 4
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- Monster Tulpar T7 V20.5.6 -
Intel® Alder Lake Core™ i7-12700H 14C/20T; 24MB L3; E-CORE Max 3.50GHZ P-CORE Max 4.7GHZ;45W ;10nm SuperFin
Nvidia RTX3060 Max-Performance 6GB GDDR6 192-Bit
17,3" FHD 1920x1080 144Hz IPS Mat LED Ekran
32GB (2x16GB) DDR4 3200MHz
1TB PCIe M.2 2280 3.0 x4
Hayırlı olsun hocam. Eğer 48 saat beklemek istemiyorsan kendin de kurabilirsin. Ekip geldiğinde şifreyi sıfırlar sadece ssende tekrar değiştirirsin.
Teşekkürler. Kendim kurmak isterdim ancak önceki kullandığım internet anten internetti. Anten cihaza, cihazdan da kablo gelip modemde ki ethernet portuna bağlayıp öyle kullanıyordum. Kurulum yapılması gerekiyor. 2 yıl önce kullandığım Türk Telekom bağlantısı ise diğer odadaydı. O oda evdeki tüm odalara çok fazla uzak. Şuan modemin bulunduğu odaya kurulum yapılmasını isteyeceğim.
Evet, bağlantım randevu aldığım gün, yani bugün sağlanmış oldu. TurkNet için çalışan bir personel geldi. Önce bağlantı yapılması zor gibi gözüktü. Çünkü Anten İnternet bağlantısı yapan ekip kutudan eve gelen bağlantı kablosunu kesip değiştirmiş. Fakat personel çözümü hemen buldu ve o kabloyu kullanarak modeme bağlantı sağladı. Sonrasında speedtest sonuçlarına baktım hemen.
Durum böyle. bu saatlerde 1-3 megabit hız alıyorken ve ping değerim 70-100 arasında geziniyorken şuan büyük bir hız patlaması yaşıyorum. Muazzam bir fark var. Salı günü yaptığım başvurudan itibaren her şey hızlı sonuçlandı ve bugün her şey tamamlandı. TurkNet'e geçerek en doğru işi yapmışım. Bazı insanlar fiyatlardan rahatsız olsa da, günümüz Türkiye'sinde bu fiyatlar maalesef normal.
Son düzenleme: