Çözüldü Superonline Akşamları Ping sorunu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

casya

Decapat
Daha fazla  
Yardıma ihtiyacım var. Geçen hafta superonline bağlattık eve her şey düzgün gidiyordu, hızda problem yaşamadım hala daha yaşamıyorum fakat akşam saatlerinde saat 8-9 saatlerinde ve sonrasına pingim aşırı yükseliyor. Hız testlerinde 120-200 gibi değerlere kadar yükseliyor. Sizce soru nedir? İnternetimi zaten ping yüzünden değiştirmiştim yeni bir bela almak istemiyorum başıma. Cevap verenlere şimdiden teşekkürler.

Kesin sonuç için ikiniz de modem hat değerlerinizi gönderin.
Kesin sonuç için ikiniz de modem hat değerlerinizi gönderin.
hat değerriii.PNG

20:05'de ki hat değeri,ss aldığım sırada discordda 200ping gösteriyordu.

Bu sorunu çözmek için uğraşmaya gerek yok arkadaşlar, müşteri hizmetlerine interneti iptal edeceğimizi söylüyoruz düzeltilmez ise yinede hiç bir şey yapmıyorlar saat tam 20:00-20:10 arası ping hemen başlıyor düşmüyor. Gerçekten rezillik
Eki Görüntüle 356973
20:05'de ki hat değeri,ss aldığım sırada discordda 200ping gösteriyordu.
Evet, şuan benim ping değeride aynı şekilde. Hız testinde 150-200 ping değeri çıkıyor. Bu internet zaten bana akşam lazım sadece sabah kullanabileceksem hiç bir anlamı yok.

Bu sorunu çözmek için uğraşmaya gerek yok arkadaşlar, müşteri hizmetlerine interneti iptal edeceğimizi söylüyoruz düzeltilmez ise yinede hiç bir şey yapmıyorlar saat tam 20:00-20:10 arası ping hemen başlıyor düşmüyor. Gerçekten rezillik

Evet, şuan benim ping değeride aynı şekilde. Hız testinde 150-200 ping değeri çıkıyor. Bu internet zaten bana akşam lazım sadece sabah kullanabileceksem hiç bir anlamı yok.
Gelde sen onlara anlat.

Bendede aynı sıkıntı var, onlarca kez aradım ss'ler attım hesabım sitesinden. Fakat çözüm bulamıyorlar şuan. Araştırmaktalarmış. Şuan pingim 170. PUBG'de 200 den aşağı LOL'de 200 den aşağı inmiyor. Fakat gün içinde saat 18.30'a kadar 11.

Bendede aynı sıkıntı var, onlarca kez aradım ss'ler attım hesabım sitesinden. Fakat çözüm bulamıyorlar şuan. Araştırmaktalarmış. Şuan pingim 170. PUBG'de 200 den aşağı LOL'de 200 den aşağı inmiyor. Fakat gün içinde saat 18.30'a kadar 11.
Kocaeli/Gölcükte oturuyorum. bende bugün 400'e kadar çıktı mesela.

Bende izmitte oturuyorum. Benimde genellikle 167 çıkıyor speedtestte. Oyunlarda belirttiğim gibi. Malesef çözüm yok hala. Çok can sıkıcı bi durum.
Gece 12'yi geçtik ya 11'e düştü ping.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı