Superonline altyapısı

Makaleler
3
Millenicom'un Superonline altyapısını kullanarak 100mbpsllik paketi almak istiyorum fakat Millenicom sitesinden Superonline altyapısını sorgulatmaya çalışınca apartman ismi istiyor. Taşındığım apartmanın ismi yok Superonline altyapısı var mı yok mu nasıl öğrenebilirim?

Millenicom TT altyapı sorgulama sonucu: 68 Mbps Max.

Millenicom'un Superonline altyapısını kullanarak 100mbpsllik paketi almak istiyorum fakat Millenicom sitesinden Superonline altyapısını sorgulatmaya çalışınca apartman ismi istiyor. Taşındığım apartmanın ismi yok Superonline altyapısı var mı yok mu nasıl öğrenebilirim?

Apartmanın ismi nasıl yok anlamadım? İsmi varda sistemde mi gözükmüyor yoksa gerçekten binanın ismi mi yok?

Apartmanın ismi nasıl yok anlamadım? İsmi varda sistemde mi gözükmüyor yoksa gerçekten binanın ismi mi yok?

Ekşioğlu inşaat yazıyor ama binanın ismi o mu emin değilim sistemde çıkmıyor. Yeni taşındığım için bilgi sahibi değilim.

O inşaat firmasının ismi. Bina yeni ise daha isim koyulmadı herhalde. Belediyeden gidip öğrenin ya da faturaların üzerinde yazan adresten bakın.

Bina yeni değil, kira kontratının üstünde sadece no: 8/3 yazıyor bina ismi yok. Daha bugün kiraladığım için fatura yok.

Altyapı sorgulama yerinde bina No'su yazmıyor mu?

Millenicom sitesinden Superonline altyapısı sorgularken sadece ilçeyi soruyor ardından direkt apartman ismini soruyor, oraya apartman numarasını inşaat ismini falan da yazsam bir şey çıkmıyor.

TT altyapısı sorgularken bina no su falan çıkıyor çünkü orada ayrıntılı soruyor.

Ne yaptınız? Bizdede fiber olarak superonline altyapısı var, millenicom a geçtiyseniz memnun musunuz?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı