Superonline'dan Türk Telekom'a geçilmeli midir?

Superonline kullanıyorum ve memnun değilim, o yüzden fiber altyapısı da olduğu için Türk Telekom'un 50 Mbps olan paketini kullanmayı düşünüyorum. Düşünceleriniz nelerdir?

Maalesef ülkemizde internet şans işi bazı bölgelerde aynı oparetör çok iyi hizmet verirken bazı bölgelerde rezalet mahallenizde kullanan ve çevrenizde kullanan varsa sorabilirsiniz Türk Telekom alt yapısı kullanan diğer internet sağlayıcılarınıda kullanabilirsiniz.

Hocam FTTB demek binanın içine 1 adet büyük kutu kurulur ve kutuya fiber kablo girer. Kutunun içinde ont cihazı bulunur. Dairelere direkt olarak sadece kablo ile dağılır.

Hocam FTTB anlamını ben de biliyorum yok göknette FTTB demiyor. TurkNet'tede sorgulasın arkadaş VDSL çıkacak. FTTX-V2 yazıyor yani saha dolabına kadar fiber gelir saha dolabından sonra binalara VDSL dağıtılır.

Hocam FTTB anlamını ben de biliyorum yok göknette FTTB demiyor. TurkNet'tede sorgulasın arkadaş VDSL çıkacak. FTTX-V2 yazıyor yani saha dolabına kadar fiber gelir saha dolabından sonra binalara VDSL dağıtılır.
Doğru söylüyor olabilirsiniz fakat bildiğim kadarıyla FTTX-V2 yazan altyapılarda FTTB var diye biliyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı