- Makaleler
- 2
Arkadaşlar alinmayin ama cidden hak ediyoruz türkler bu duruma dusmeyi hatta daha kotusunu sonuna kadar hak ediyordu.
Lafın neresi doğru. Hem çalışıp hem okunmaz. Şunu ortaokul okuyan kişiler bilebilir. Hem çalışıp hem okursan kazanırsın 2 yıllık üniversite sonra asgari ücrete çalışırsın.
Her millet diyor. Ben sadece Araplara gönderildiğine dair kaynak soruyorum."Celâlim hakkı için biz her millete -Allah'a kullukda bulunun ve putlara ibadetden kaçının- diye bir peygamber gönderdik."(Nahl, 16/36)
Bunlar daha iyi gunlerimiz turkleri mapten silecekler şu an gucten dusuruluyoruz sadece.
Bunlar daha iyi gunlerimiz turkleri mapten silecekler şu an gucten dusuruluyoruz sadece.
Sizin hiç bu kadar maddi zorluk yaşamadığınız anlaşılıyor.
İşte çalışırsan ders çalışamazsın. Çalışsan bile iyi bir yer kazanamazsın. Adamlar günde 10 saat ders çalışıyor nasıl işte çalışabilir sence.Sizin hiç bu kadar maddi zorluk yaşamadığınız anlaşılıyor.
Füzenin ucuna bağlayacaksın. (Biraz vahşi oldu sanırım.)Bunu mancınıkla yollayacaksın suriyeye.
Tamam o kız da suriyeli çok meraklıysan evinde besleyebilirsin.Ben ırk hakkında genel bir konuşma yapmadım ve haber konusu olan kız hakkından konuştum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.