Suriyelileri dövmek suç mu?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
@Husiza yok ben senin için demedim. Ama savaş sonrası gelenlerden bir tane görmedim cidden. Şu ülkeye savaş öncesi gelen Iraklı Suriyeli sorunsuz çalışıp gidiyordu ama ne olduysa sonradan bi efelendiler buralarda. Bu bahsettiğim tiplerin cidden bir an önce gitmelerini istiyorum.
@painkiller
Katılıyorum. Savaş öncesi gelenler şu an ne kadar düzgün olsada diğer kendini bilmezler yüzünden göze batmaya başladı.

@painkiller
Katılıyorum. Savaş öncesi gelenler şu an ne kadar düzgün olsa da diğer kendini bilmezler yüzünden göze batmaya başladı.
Benim gözümde bu ülkeye gelip sorunsuz çalışan tek afrikalı siyahiler. Adamların ne bir derdi var ne birine bulaşıyorlar. Kendi hallerinde takılıp gidiyorlar. Metroda falan rahatsız olurlar belki diye kimsenin yanına bile oturmuyorlar, helal olsun valla.

Şimdi durduk yere olay başlatırsan suçlu sen olursun. Değil Suriyeli, hiçbir insanı dövmeyeceksin. Lakin. Sana karşı bir mevzu hissettin, ve doğruladın. Kolunu bacağını kırmayıp bu konuyu açman hata.
Son 2 - 3 gündür devam ediyorlar. @painkiller Tamam hocam. Yarın aynı şeyi yaparlarsa, bu sefer dinlemeyeceğim. Dövecem. Zevk vermesse, vere kadar devam ederim :D

Ne desem bilemiyorum size... Gerçekten düzgün insanlarda var sırf Suriyeli diye bütün insanlara ön yargılı bakmak onları insan yerine koymamak düzgün bir şeymi sizce?

Ben insan yerine koymuyorum. Benim gözümde onlar işgalciler. Mülteci, sığınmacı artık herneyse bayramlarda ülkesine gidip gezip gezip sonra geri tekrar buraya döner mi? Buraya yerleşir mi? CB geçenlerde Avrupa'ya "salarım üzerinize bak!" dediği zaman neden yıllar yıllar öncesi Suriyelileri içeri aldığını ve neden burada tuttuğunu ve hala göndermediğini anlamış olduk. Yeri geldiğinde Avrupa'yı da işgal etmeleri amacıyla tutuyor onları. Yani bir nevi silah konumuda bu kişiler. Dolayısıyla bizim için de geçici işgalci konumundalar. Bugün bizi yarın Avrupa'yı işgal etmek üzere milyonlarca hatta potansiyel milyonlarca daha Suriyeli var. Sonuçta nasıl ürediklerini biliyorsun...

Son düzenleme:
Son 2 - 3 gündür devam ediyorlar. @painkiller Tamam hocam. Yarın aynı şeyi yaparlarsa, bu sefer dinlemeyeceğim. Dövecem. Zevk vermesse, vere kadar devam ederim :D
Duvardan duvara vur gitsin ya, en zevklisi o bence:) Hem pek yormuyor da insanı:)

Başlığı '' İnsanı dövmek suç mu? '' olarak değiştirseniz keşke yönetim ekibi başlık direk olarak ayrımcılığa giriyor..

Benim gözümde bu ülkeye gelip sorunsuz çalışan tek afrikalı siyahiler. Adamların ne bir derdi var ne birine bulaşıyorlar. Kendi hallerinde takılıp gidiyorlar. Metroda falan rahatsız olurlar belki diye kimsenin yanına bile oturmuyorlar, helal olsun valla.
Katılıyorum. Afrikalı siyahiler aynı zamanda çok ahlaklı insanlar. Ve en önemlisi kıymet biliyorlar.

Katılıyorum. Afrikalı siyahiler aynı zamanda çok ahlaklı insanlar. Ve en önemlisi kıymet biliyorlar.
Adamların kendi gece kulübü var, başka yerlere gitmek zorunda kalmayalım diye. Umarım keyifle de çalışma imkanı buluyorlardır bunlara nazaran.

Ben insan yerine koymuyorum. Benim gözümde onlar işgalciler. Mülteci, sığınmacı artık herneyse bayramlarda ülkesine gidip gezip gezip sonra geri tekrar buraya döner mi? Buraya yerleşir mi? CB geçenlerde Avrupa'ya "salarım üzerinize bak!" dediği zaman neden yıllar yıllar öncesi Suriyelileri içeri aldığını ve neden burada tuttuğunu ve hala göndermediğini anlamış olduk. Yeri geldiğinde Avrupa'yı da işgal etmeleri amacıyla tutuyor onları. Yani bir nevi silah konumuda bu kişiler. Dolayısıyla bizim için de geçici işgalci konumundalar. Bugün bizi yarın Avrupa'yı işgal etmek üzere milyonlarca hatta potansiyel milyonlarca daha Suriyeli var. Sonuçta nasıl ürediklerini biliyorsun...
Dostum insan gibi olmayanları bende koymuyorum. Tekrar ediyorum Suriyelilerin büyük çoğunluğu edepsiz, pis, kıymet bilmez, saygısız insanlar da olsa düzgün bir küçük kısım var. Büyük kısım kötü diye küçük kısımada aynısı demek ne kadar doğru ?

Sevindirici haber. Şu an 2 kişinin yanında 2 kişi daha var ve evimin 35 - 40 metre ilerisin de oturuyorlar. Bu sefer 4 kişiler, Tek başıma gitmem güvenli olur mu?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı