Suriyelileri dövmek suç mu?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yani şimdi aralarında düzgünleri de var diyebilirsiniz ama hiç mi karşımıza öylesi çıkmaz ya:) Ben şimdiye kadar işinde gücünde ve Türkiye ona kucak açıp aç karnını doyurdu diye şükreden pek göremedim. Hatta bazı kanı bozuklar "Biz Avrupa'ya gitmek istiyoruz, Türkiye bizi zorla tutuyor" diye yabancı basına görüş bildiriyorlar. Bir an önce ne cehenneme gidiyorlarsa gitmelerini istiyorum. Sanki derdimiz yoktu bu ülkede bir de bunlar çıktı.
Hocam ciddiyim. 2 tane s*lağa benzeyen tip var, hergün nereye gitsem beni takip ediyor. Kasıtlı olarak beni kızdırıyorlar, biraz daha devam ederlerse dövecem. Sadece beni kızdırmaktan, sinir etmekten başka bir şey yapmıyorlar ya 😡
Direkt döv bence. Hatta iki kişiyi gözüm kesmez diyorsan sen de arkadaşını çağır bunlar bana bulaşıyor de döv bence. Sana kendi ülkende öyle bir şey yapanın havasını söndür.

Hocam ciddiyim. 2 tane s*lağa benzeyen tip var, hergün nereye gitsem beni takip ediyor. Kasıtlı olarak beni kızdırıyorlar, biraz dahaa devam ederlerse dövecem. Sadece beni kızdırmaktan, sinir etmekten başka bir şey yapmıyorlar ya 😡
Mesela bunlar gibi tipleri dövün. :D :D

Suriye savunmacılığı değil yaptığım. Demeye çalıştığım şey o yüzde 1 lik kısım dediğiniz kısıma laf etmeniz. Diğerlerini bende sevmiyorum. Ülkelerine dönsünlerde kurtulalım. Dediniz her şeye katılıyorum fakat o yüzde 1 lik kısıma diğer pislikler yüzünden laf etmeniz iyi bir şey değil.
Sinirimden yazdım fazla şiddetli üzgünüm görüyorum ki fazla vicdanlısın o birlik kısım kalabilir. Lakin onları ayıklamazlar. Vatandaşlık alırlarsa ki çok kötü hepsi alacak. Ve diğerleri gitmez bu yüzden o kişilerin de gitmesi zorunda. İyi niyetinden dolayı senin gibi kişileri seviyorum ama.

Hocam ciddiyim. 2 tane s*lağa benzeyen tip var, hergün nereye gitsem beni takip ediyor. Kasıtlı olarak beni kızdırıyorlar, biraz dahaa devam ederlerse dövecem. Sadece beni kızdırmaktan, sinir etmekten başka bir şey yapmıyorlar ya 😡
Döversen üreyip ırkını yok edebilirler. Dikkat et.
Ya da bir grup ile döv. Çok kişi gelirlerse bıç (!) çek.

Yani şimdi aralarında düzgünleri de var diyebilirsiniz ama hiç mi karşımıza öylesi çıkmaz ya:) Ben şimdiye kadar işinde gücünde ve Türkiye ona kucak açıp aç karnını doyurdu diye şükreden pek göremedim. Hatta bazı kanı bozuklar "Biz Avrupa'ya gitmek istiyoruz, Türkiye bizi zorla tutuyor" diye yabancı basına görüş bildiriyorlar. Bir an önce ne cehenneme gidiyorlarsa gitmelerini istiyorum. Sanki derdimiz yoktu bu ülkede bir de bunlar çıktı.
Katılıyorum çoğunluğu kıymet bilmez insanlar. Fakat benim etrafımda savaştan önceden beri Türkiyede olan suriyeliler var. Ve emeğiyle bütün gün çalışıp akşam ailesine para götürmeye çalışıyor. Benim savunduğum kısım bu gerisi zaten kıymet bilmez insanlar aslında hiç Türkiyenin almaması lazımdı böyle tipleri. Umarım demeye çalıştığımı anlatabildim.

Direkt döv bence. Hatta iki kişiyi gözüm kesmez diyorsan sen de arkadaşını çağır bunlar bana bulaşıyor de döv bence. Sana kendi ülkende öyle bir şey yapanın havasını söndür.
Arkadaşımı çağırmama gerek yok :D Tek başıma ikisini de hastanelik edebilirim :) Şimdi ben bunları döveyim mi? Döversem ne oran da döveyim?

@Husiza yok ben senin için demedim. Ama savaş sonrası gelenlerden bir tane görmedim cidden. Şu ülkeye savaş öncesi gelen Iraklı Suriyeli sorunsuz çalışıp gidiyordu ama ne olduysa sonradan bi efelendiler buralarda. Bu bahsettiğim tiplerin cidden bir an önce gitmelerini istiyorum.

Şimdi durduk yere olay başlatırsan suçlu sen olursun. Değil Suriyeli, hiçbir insanı dövmeyeceksin. Lakin. Sana karşı bir mevzu hissettin, ve doğruladın. Kolunu bacağını kırmayıp bu konuyu açman hata.

Arkadaşımı çağırmama gerek yok :D Tek başıma ikisini de hastanelik edebilirim :) Şimdi ben bunları döveyim mi? Döversem ne oran da döveyim?
Bence kolların ağrıyana kadar döv:) Baktın zevk vermiyor artık bırak gitsin, o onlara yeter🤣

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı