"System Service Exception" Mavi Ekran Hatası

endery13

Hectopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Meslek
Uçak Bakım
Ekran kartı sürücüsüyle ilgili 3 sürüm önceye kadar gittim, denedim 3 tane işletim sistemi değiştirdim, kafayı sıyırdım. Fazla uzatmadan direkt size sunuyorum dosyaları.

Yeni klasör.rar

Bilgisayarının sürücülerini nereden yüklüyorsun? Ekran kartıyla almışsın bir tane yeni gördüm.

Öncelikle sistemi atayım sana
  • Sapphire R9 290Trix
  • AMD FX 9370
  • Gigabyte 990FXA-UD3
Ekran kartını Sapphire'nin kendi sitesinden en güncelinden indiriyorum. Anakartı da yine kendi sitesinden mevcut olanları yüklüyorum.
BIOS zaten güncel şu an en son güncellemesi 2015'miş daha da koymadılar. Chipset yüklemiyorum bu arada bunu belirteyim.

Ayrıca Windows'u KMS ile lisanslama yapıyorum bunun da etkisi var mıdır? Şu an W10 en güncel paketinde mevcut.

Bilgisayarının sürücülerini nereden yüklüyorsun? Ekran kartıyla almışsın bir tane yeni gördüm.
Güncellemesi olmamış mı abi vallahi kafayı yiyeceğim, Artık 3 paket aşağıdan itibaren denedim en son 17.1 çıktı onuda denedim 16.2-16.1.

Son düzenleyen: Moderatör:
ayriyeten windows'u kmspicoyla lisanslama yapıyorum bununda etkisi varmıdır

KMS zaten en fazla 3-4 ay dayanıyor. Başlı başına yanlış.

Entegre grafik kartını (INTEL)'i güncellemeyi dene. Download Drivers buradan da otomatik en güncel sürücüleri ara. KMS kullanmasaydın birkaç arkadaş daha etiketlerdim ama yardımcı olacaklarını sanmıyorum.

Abicim başladığımız noktaya geliyoruz 17.1 i güncelliycek peki tamam yapayım bakalım.

Anladım Ama beni kudurtan nokta laptopta hiçbir sıkıntı yok ve' HP Compaq st151 ' benim için tarihi eser gibi olan laptop masaüstünü ezip geçiyor şuan.

KMS kurmadan deniyeyim ozaman sonucu size tekrar atayım olur mu ?

Tamamen yazılımsal olduğuna emin miyiz neden ilgilenmiyorlar Murat Bey falan. Donanımsal bir şey olabilir mi, parça uyuşmazlığı yada ne bileyim bu tarz bir şey?

Tamam dostum peki gerçekten zamanını çalmış gibi oluyorum, Linux'a geçmemi önerir misin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…