System32 İçinde 64bit Dll Olması

@AhmetAksoy Dosyaların silinmesine izin vermiyor sadece 3 tane silebildim onlarda msvcr100, msvcp100, d3dx9_43 diğerleri silinmiyor ve değiştirilmiyor. Ayrıca sildiklerimin yerine attığım zaman düzeldi.

Adsız.jpg
 
Hayır işte düzelmedi 3 tanesini düzelttim de diğerleri duruyor :( Resimde kutuları kırmızı olanlar :(
 
Denedim onu ama olmuyor , dosyaları düzeltmiyor. Ancak elimle atarsam oluyor ama elle de izin vermiyor.
 
Dosyalar kullanımda olduğundan izin vermiyordur. Başka işletim sisteminden sabit diskinize ulaşıp dosyaları dışarıdan değiştirebilirsiniz. Belki bir ihtimal güvenli kip ile giriş yaparsanız dosyaları değiştirebilirsiniz. Bence temiz kurulum yapın ve bir daha elle dll dosyası atmayın. Söylediğim program işinizi görecektir.
 
Bu sorunu hiç yaşamak istemiyorsanız tavsiyemiz temiz kurulum yapıp DirectX ve Visual Studio gibi uygulamaları tekrar yüklemek. DLL sorunları ortadan kalkacaktır.
 
Anlıyorum ama daha yeni kurulum yapmıstım tekrardan yapmam sorun olur cok sey yükledim. Güvenli kipde dosyaları atmaya calısıcam bide.
 
Temiz kurulum en son düşünülecek bir şey. Ben bilgisayarınızın başında olsam bir şekilde sorunu çözerdim. Ama buradan yardımcı olmak zor.

Temiz kurulum yaptıktan sonra Windows.old klasörüne girip Users/Appdata ve Programdata klasörlerini inceleyerek oyunların ve programların ayarlarını ve oyunların kayıt dosyalarına geri kazanmanız mümkün. Eski yerlerine taşıyınca kaldığınız yerden devam ediyorsunuz. Örneğin kullandığım Opera tarayıcısında temiz kurulumdan önce açık kalan sekmeler bile yerinde duruyordu. Ayrıca çoğu oyun ve program kurulum yapmadan klasörüne girip exe dosyasını açarak çalışıyor. Ben o yüzden programları ve oyunları Program files klasörüne kurmak yerine başka klasörlere kuruyorum. Temiz kurulum yapsam bile eski yerlerinde duruyor, Windows.old klasörüne taşınmıyor.
 

Geri
Yukarı