T50 mi? Galaxy s3 mu?

Kalitesiz plastik kullanan, çoğu testte boost kullanıp hile yapan, bir ekran değişimi için 2 hafta telefonu esir tutan bir firma sizin için güvenilirse buyurun Samsung alın.
2 hafta mı? 1 günde silikon erimesi olan telefonu değiştirdiler. Pazartesi Note 2'yi verdim Çarşamba aldım. Pazartesi akşamı Vatan'a bırakmıştık. Çarşamba sabahı da telefon geldi ve teslim aldık.

Nedir sizdeki Samsung takıntısı? Her telefonun iyi ve kötü yanları var malzeme kalitesizliği kötü yanlarından biri.

Garanti herkeste aynı olmayabilir personele göre değişir.

S3 neden daha iyi? Telefon çift çekirdek ve eski.T50 yeni çıktı.Ses kalitesi,kamera kalitesi daha iyi.Qualcomm Snapdragon 400 dört çekirdek işlemci gayet iyi.Yukarıdaki karşılaştırma da s3 neo ile yapılmaktadır.
Çift çekirdekli, ancak telefonun o çekirdekleri nasıl kullandığı önemli. Eski olması konusunda. Nvidia Gtx 590, Gt630'eski. Ancak hangisi iyi ?

Bu benim fikrim.Bana göre Snapdragon 400 daha iyi.Eski olması konusu güncelleme almaması anlamında.Yorumunuz için teşekkürler

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı