Taahhüt Bittikten Ne Zaman Sonra Başvuru Yapmalıyım?

berkays55

Hectopat
Arkadaşlar merhaba. Benim TTNET aboneliğim 9 Aralık'ta bitiyor. Ben de sözleşme yenilemeyip başka bir sağlayıcıya geçeceğim. Bu iptal işlemini ne zaman yapmalıyım? Yani 9 Aralık günü hemen iptal mi edeyim yoksa 10 Aralık'ta falan mı? 9 Aralık günü de aboneliğin son günü içinde sayılıyor mu? Kafam karıştı.

Geçmek istediğiniz firmaya 1 hafta önceden başvurun. Hattınızı iptal etmek ile uğraşmayın, DSL numarası ile diğer firmaya taşıma yapabilirsiniz.
TurkNet benim hattım için taşıma yapamayacağını, fiber hizmet açılışı yapacağını söyledi. Bu yüzden iptal ettirmek zorundayım TTNet aboneliğimi. Ev telefonu var, onu da iptal ettireceğim. 3 gün sonra evrakları teslim etmeyi düşünüyorum TurkNet'e. Herhalde 1 hafta içinde gelirler, taahhütün bitmesine 2 gün kala TurkNet'e geçer, 2-3 gün sonra TTNet'i iptal ettiririm diye düşünüyorum.
Ayrıca şu anda ev telefonu üyeliğimi iptal ettirsem internetim gider mi? Ev telefonu taahhütüm bitti çünkü.

Arkadaşlar merhaba. Benim TTNET aboneliğim 9 Aralık'ta bitiyor. Ben de sözleşme yenilemeyip başka bir sağlayıcıya geçeceğim. Bu iptal işlemini ne zaman yapmalıyım? Yani 9 Aralık günü hemen iptal mi edeyim yoksa 10 Aralık'ta falan mı? 9 Aralık günü de aboneliğin son günü içinde sayılıyor mu? Kafam karıştı.
Aynı şekilde benim de 12 aralıkta bitiyor sözleşme. Siz iptal için net bir tarih öğrenebildiniz mi acaba? Merak ediyorum şimdi iptal etsem herhangi bir ücret öder miyim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı